всеки има право ма мнение, а по правило клиента винаги е недоволен - а пък българина е най-недоволния клиент

нямаме за цел да чистим име, което не сме създали ние. всеки си има камъни за дялане. аз и колегите ми решихме да правим обратна връзка с клиента - много хора имат навика да казват неща, които иначе в сервиза не биха казали - изразяват недоволството си не на правилното място. на който не му се иска да прави скандали в сервиза, тук може да си излее душата. като не ви стиска да говорите открито с Митака, можете да го правите с нас, дето ви работим по колите и ако нещо не ви харесва да си го казвате. демек тук са майсторите да си защитават честта
това дето го обяснявате за частите менте или лошо свършената работа - ми и ние го слушаме всеки ден - клиентите се оплакват от другите сервизи и лошото обслужване - същите неща дето ги говорите за Митака му го обясняват на него по цял ден, само че се оплакват на него от другите сервизи. паркинга е пълен с коли чакащи да бъде работено по тях, по едно време бяха към 40 парчета и постоянно връщаме клиенти. има доста, които предпочитат да чакат с месеци, но колата им да бъде в този сервиз - така че медалът има две страни, няма как всички да са невоволни или(не дай си боже) доволни, щом има поток от постоянни клиенти, значи все пак има и доволни. няколко човека изказали недоволство изобщо не са критерий. пълно щастие няма, не може 100% успеваемост
Затова и с колегите решихме да даваме по малко снимков материал - как се работи в сервиза, как се правят двигатели(в момента се правят 3-4, единият е предназначен за хеликоптер), какви коли минават през сервиза. Има доста интересни попадения - работили сме по едни от най-бързите импреси в БГ, редовно има STi за разни неща, а най-бързата стрийт импреса в БГ е редовен и постоянен клиент на сервиза и са и монтирани неща, за които в много други сервизи не са и чували или виждали, камо ли да ги монтират - извършваме и пърформънс тунинг. и това на фона на мизерни бусчета или лъскави нови легаси, аутбеци и трибеци, кой за масло, кой за парктроник, кой с потрошен автоматик защото има навика да кара постоянно с 250 без да сменя маслото на кутията, или пък друг с прегрят за пореден път двигател - много хора си мислят че субару е кола с неограничени възможности и за тях 200 по магистралата с легаси '90 е нещо съвсем в реда на нещата - даже не си проверяват нивото на водата преди път!
ние ще даваме вътрешна информация и снимков материал за да си създадете мнение за работата в сервиза и като има недоволни да си го казват.
ATUDITU вече е качил първите снимки - това мисля че е двигателят на един турбо форестър дето постоянно му заваряват газта по магистралата и го бяха прегряли зловещо - издухана гарнитура, счупени бутала, превъртяла водна помпа. виждате как се подготвя за качване. другата снимка е от бигачка