Дата и час: Съб Юли 31, 2010 1:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 71  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 3:26 pm 
Пристрастен
Аватар

И на гумите в едър план :!:
Че те са най-важни.Ако нямаш гуми и 16х16 да си,все тая :-D :-D

РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ

риболовен магазин "При Златко"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 4:21 pm 
Think. Feel. Drive.
Аватар

Автомобил: EJ16
galino написа:
Impreza '94 написа:
galino, К&N си ми вкарал :-) Конус ли е...не виждам ?

Голяма далавера сте завъртяли :lol:

:smt081 :smt080 :smt082 не бе, тва със снимката беше само за ташак :lol:

Чувствам се излъган :evil: :lol: :-)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 11:09 pm 
пързаляч
Аватар

http://videos.streetfire.net/video/9880 ... 082c61.htm
:-D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 9:55 pm 
пързаляч
Аватар

това е двигателят на оня аутбек дето така е вкаран от швейцария. не знам какво е станало - като го купувал човекът се поинтересувал само дали върти на стартер. въртяла :-D после спукан череп - блок, биели, бутала, всичко на салата. отворихме го да видим какво може да се използва, човекът си намери нов двигател, взел е колата много евтино и дори след ремонт и нов двигател пак е на далавера, излиза му по-евтино отколкото ако си е купил изправна кола

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 11:28 pm 
звездоброец
Аватар

Агент, при вас да няма фотограф на стаж, или просто някой от вас се разхожда с фотоапарат на главата, че толкоз снимки даваш бре! :lol: :-D
Шегувам се, чудна информация предоставяш! :D

Изображение
...защото животът не се измерва с броя на вдишванията,
а с моментите които спират дъха!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 12:02 am 
Без ранг
Аватар

И аз се чудих, на толкоз работа дето имат, как успяват и толкоз снимки да изцъкат, че и видео снимат :) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 12:04 am 
пързаляч
Аватар

не бе, аз съм прес аташето - апаратчето ми е цялото в масло :-D щях да наснимам здраво и галино - но точно този ден бях си забравил апаратчето и затова го карахме само на кафета :D пък днес ме чакаше един двигател за разглобяване и съвсем забравих да наснимам и аутбек-фена как се мотае между всичката железария разхвърляна из сервиза - бяхме само двамата с митака пък той ни донесе 5-6 кафета :D всъщност изпихме ги всичките и сега съм се ококорил здраво :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 12:13 am 
Без ранг
Аватар

Здрасти!
Кафетата бяха изчислени за всичйи ви да има по едно, ма вие бяхте в намален състав и затова се получи така. Щяха да са повече даже, но бакшиша дето ме докара до вас и той намаза :lol: Кво да го правя човека, беше любезен да ме вози на климатик от Младост до края на "света" :lol: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 12:16 am 
Без ранг
Аватар

Няма проблеми за снимките, ма викам да не се фотим в сервиза, а по добре на някоя маса :) Пък масата може и в сервиза да е :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 9:48 pm 
пързаляч
Аватар

приключихме монтажът на газов инжекцион на Tribeca :smt080 трудният момент е, че досега не бяхме монтирали газово на такава кола и беше голяма играчка да нагодим всичко така, че почти да не личи намесата. газовата е BRC, но изпарителят е от по-модерните модели - прилича на черна кутия и може да захрани до 240kW - около 320кс, докато стандартните държат до около 200кс и са проблем за такава кола. шестте газови инжектора са японски и заедно с газовият МАП са скатани под смукателният колектор - изобщо не се виждат, присадени са към колекторът от долната страна и се свалят с него - само се откачат буксите. зарядното е в капачката на резервоарът, а бутилката е на мястото на резервната гума под багажникът. всички маркучи, тръби и жици минават по стандартните линии - така обслужването на колата става без наличието на газова да пречи на каквото и да било, а обезвъздушаването на охладителната система става по стандартният начин. иначе при неправилен монтаж да речем проверка на маслото на кутията става истинско приключение и всичко в двигателното става в маркучи и кабеляци.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2007 1:23 am 
Think. Feel. Drive.
Аватар

Какви хора са тия бе !!? За 100 и косур хиляди кола (най-скъпото Субару), газ слагат :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2007 2:19 am 
пързаляч
Аватар

глей ся :D пари имат тези, които успяват да ги спестят, а не ги харчат безразборно.

такова субару много често се купува като служебна кола или такава за работа - карат ги много и навъртат голям километраж. а фирмите, които имат служебни коли, гледат да пестят от разходи по всякакъв начин. 3 литра двигател на тежка кола дава голям разход особено в градско и задръствания. а това са пари. т.е. с поставянето на газов инжекцион на подобна кола на година се спестяват много хиляди. а това че някой може да си позволи да кара скъпа кола изобщо не означава, че е склонен да харчи безразборно за лукс. пък и газов инжекцион е добра инвестиция за всяка кола. на поршетата и фераритата обаче е проблем - няма къде да се сложи бутилката :-D затва те наливат 110 октана и проучват пазарът за дрога - да имат пари за бензин :-D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2007 2:28 am 
Think. Feel. Drive.
Аватар

Че мен ще ме е срам да си пълня газ в Трибеката... :oops:

agent dust написа:
на поршетата и фераритата обаче е проблем - няма къде да се сложи бутилката :-D затва те наливат 110 октана и проучват пазарът за дрога - да имат пари за бензин :-D

:lol: :lol: :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2007 5:08 am 
Експерт
Аватар

agent dust написа:
глей ся :D пари имат тези, които успяват да ги спестят, а не ги харчат безразборно.

такова субару много често се купува като служебна кола или такава за работа - карат ги много и навъртат голям километраж. а фирмите, които имат служебни коли, гледат да пестят от разходи по всякакъв начин. 3 литра двигател на тежка кола дава голям разход особено в градско и задръствания. а това са пари. т.е. с поставянето на газов инжекцион на подобна кола на година се спестяват много хиляди. а това че някой може да си позволи да кара скъпа кола изобщо не означава, че е склонен да харчи безразборно за лукс. пък и газов инжекцион е добра инвестиция за всяка кола. на поршетата и фераритата обаче е проблем - няма къде да се сложи бутилката :-D затва те наливат 110 октана и проучват пазарът за дрога - да имат пари за бензин :-D

Съгласен съм.По този въпрос и аз така мисля :D
А и за мен Траибеката не е чак толкова скъпа кола.При нас е 40 хил лв.(30 хил$)Колкото струва нов голф в Бг.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2007 9:05 pm 
пързаляч
Аватар

и аз съм върл противник на газта... и на турбото, и на нитрото даже :-D но от една газова уредба до друга понякога разликата е огромна.

BRC-то изобщо не може да се усети кога работи - разлика в поведението на двигателят няма. Не се усеща и смяна на режимите газ-бензин, всичко е напълно автоматично, дори при свършване на газта компа автоматично преминава на бензин и издава предупредителен сигнал - самата смяна бензин-газ-бензин не се усеща изобщо, става по Ентелегентен алгоритъм :D газовият комп следи как работи стандартният на инжекционът и по него се обучава, макар че има възможност за настройка със собствени пърформънс горивни карти, в стандартният режим газовият комп подава същите калории гориво както стандартният комп.

всичко е скатано и наредено в двигателното и всяко обслужване на колата става по напълно стандартният начин - без рязане на кабели, разклоненията, управляващите сигнали и прекъсването на инжекторите са директно от главните букси, водните маркучи минават по стандартните пътища и не пречат на нищо, обезвъздушаването става през пробката, щеките за маслата се вадят без никакво разместване. колекторът се сваля заедно с инжекторите когато се наложи, бутилката се зарежда през капачката за бензин и е защитена с допълнителен метален щит, а газовият ключ е скрит в барчето между седалките. всъщност скрихме и антирадарът на колата в единият от панелите, а в барчето има букса, с която да се изключва по желание
:-D единственият неприятен за клиентът момент е, че всичко става много бавно и отнема няколко пъти повече време отколкото при други газаджии. само обработката на колекторите и напасването на газовите инжектори е един ден, прокарването на инсталацията е един ден, запояването на всички кабели също отнема един ден - цялата процедура с всички нагласистики е поне една седмица. иначе за газов инжекцион дават стандартно ден и половина за монтаж

ето малко снимки:
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 3:42 am 
пързаляч
Аватар

всъщност аз още не съм ви запознал с моята кола :-D вижте защо много си обичам старата тойотка - кара я един приятел - състезател, аз като се науча ще карам даже по-яко :D колата изхаби към един резервоар с бензин при подобно каране - масло и вода не пипна при режим на работа между 5000 и 7500об. карам я с мотул 6100 10w40 и върти даже над 7500об - малко след това е прекъсвачът но гледаме до него да не стига.

enjoy, по филмчето ще разберете що съм се кръстил agent dust
http://www.zazz.bg/play:3bb216f8

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 5:14 am 
пързаляч
Аватар

тука карам аз, колата си е моя и си правя каквото поискам :D не мога да карам чисто като бат Миро, но затова пък вадя по-здрав звук и фърлям далеч повече прахоляк :-D карам на по-високи обороти, на едно влизане съм успял да извадя истинската сила на колата с влизане на 7500 - ама я завирам у нивата. след средата на клипчето вече явно съм се освестил и по-добре усещам трасето, в началото беше кошмар. има леко разминаване на звука в някои кадри - така са заснели клипчетата, калпава ни е техниката.

http://vbox7.com/play:1b3a0c8b

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 7:04 am 
Пристрастен
Аватар

Оня ден с Галино се чудихме защо си се кръстил така :idea: :idea: :idea:
Яснооо

РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ

риболовен магазин "При Златко"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 11:38 am 
звездоброец
Аватар

Агент, това ти ли си бил! ](*,) :lol: Колко е малък света! :lol: И можеше да кажеш, че ти си maggkrabar :P Е сега определено имам още по-голямо желание да се запозная с тебе! :D
Гледал съм видеотата от Сепарева баня, един приятел ми ги даде, той беше ходил :wink:

Изображение
...защото животът не се измерва с броя на вдишванията,
а с моментите които спират дъха!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 1:53 pm 
Think. Feel. Drive.
Аватар

На NFS-то малко и куцаше тръгването, но като развъртеше големите обороти ми ставаше хубаво :)
Голям звук вадеше още от магазина :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]