Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Дек 06, 2023 4:25 pm

Отговори на тема  [ 763 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39
 Съвети за Газова уредба 
Автор Съобщение

Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Насочил съм се към SUBARU OUTBACK 3.6R 2017, като задължително искам да се сложи газова инсталация, интересува ме как са нещата по този въпрос, сложно ли е , каква инсталация трябва да е, евентуално към кой сервиз в София да се насоча ?

Благодаря предварително.

Сря Ное 08, 2023 1:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Рейтинг: 90
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
svetl1ooo написа:
Здравейте,

Насочил съм се към SUBARU OUTBACK 3.6R 2017, като задължително искам да се сложи газова инсталация, интересува ме как са нещата по този въпрос, сложно ли е , каква инсталация трябва да е, евентуално към кой сервиз в София да се насоча ?

Благодаря предварително.

Аз карам на бензин, но последно време чувам много добри отзиви за газова КМЕ, монтирани конкретно от Прогас до Южен парк.
Често минавам покрай тях и виждам Субарута от най-различни градове да ползват услугите им.
Газовите излизат по-скъпо при тях, отколкото в други сервизи които ги монтират, но казват че си заслужава.

Сря Ное 08, 2023 2:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Автомобил: Subaru Legacy 2.5 GT-tS
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Alxx написа:
pkirkov написа:
Въпроса е кой да я монтира качествено. Толкова много майстори има, че да те заболи главата.

Нито газ в Пловдив се занимават с течни фази. Мини им на гости и обсъдете.

Нито газ в Пловдив се оказаха големи измамници! Имам лош опит с монтаж на течна фаза от тях на Форестър 2.5 турбо! Стигна се до е-мейли с Виале (когато не бяха във фалит) и до колко знам от Виале ги наритаха заради моята кола!
НИКОГА ПОВЕЧЕ ПРИ НИКОЛАЙ!

Пон Ное 20, 2023 2:17 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 763 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39