Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
Информация за навигация за всички модели на Субару
Автор |
Съобщение |
tarambuka3500
|
titaniumman написа: Хей, има ли някой от форума, който има Outback след 21-ва от САЩ и да си е направил сполучлив ъпдейт на мултимедията. Нека съм по конкретен. Искам да ми дава температурата във целзий, а не както сега във фатренхайт. Налягането в гумите също е в PSI а не в барове. Мисля, че не може. Ако колата е от САЩ е във F/PSI. За всички други региони (вкл Канада) е в Целзий. Също и радиото ти не хваща половината станции, ако не си забелязал но това е за друга тема.
|
|
|
Чет Юни 27, 2024 10:14 am |
|
|
kerekovski
|
Pesh0 написа: Здравейте, колеги, имам питане относно навигацията на Аутбек 2005 Н6. Става ли подмяна с такава от фейслифта? Смяна на екран + радиото с управлението на климатроника, комплект. Благодаря предварително! Няколко години по-късно и аз се интересувам от същото - всъщност само дисплея. Някой има ли идея, дали мога да взема фейсов дисплей и да го сложа на Легаси 2005 (преди фейса) и всичко да си продължи да си работи, както досега? Идеята е, че на фейсовият дисплей има вход за камера за заден ход, а преди фейса няма, затова искам да пробвам с такава замяна. Сигурно не е тук най-правилното място да питам, ама.... търсачката толкова ми помогна
|
|
|
Пон Юли 01, 2024 2:47 pm |
|
|
pantata
Регистриран на: Вто Юни 30, 2015 7:04 pm Постове: 355 Местоположение: София
Автомобил: Legacy MY07 H6, '21 320d xDrive
Рейтинг: 164
|
Не всички фейсови имат вход за камера, мисля само тези с двд плеъра, но не съм сигурен. Преди да вземеш виж за наличие на букса, там където твоята има лепенка върху дупката.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Пон Юли 01, 2024 2:56 pm |
|
|
tarambuka3500
|
|
Вто Юли 02, 2024 8:09 pm |
|
|
Alex 71
Автомобил: Subaru outback
Рейтинг: 0
|
Отскоро имам канадско Subaru outback 2018 година. Търся някой който да нормализира мултимедията по нашия стандарт.
|
|
|
Пет Яну 03, 2025 11:12 am |
|
|
Alxx
|
STi.bg, потърси Иван Панчев там.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
Пет Яну 03, 2025 4:26 pm |
|
|
ivandst73
|
Някой предлага ли sd карта с навигация и карти за Европа? За канадски Форестър 2018? Доколкото се ориентирам става въпрос за Igo Primo за Win CE ? Или това е вече толкова старо че никой не се занимава с него?
Изпратено от моят RMO-NX1 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Съб Яну 11, 2025 12:37 am |
|
|
ivan_BG
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 12:18 am Постове: 142 Местоположение: Благоевград
Автомобил: Outback 3.0 H6 04
Рейтинг: 39
|
Развитие...закупих от български сайт оригинална SD карта, изглежда като оригиналната с разлика, че на старата пише Subaru North America, а на новата Subaru Europe, тръгна без никакви проблеми, няма български глас и е доста осакатено откъм настройки / или аз още не съм намерил откъде се настройва/ Платих 100 + 20 лв за автомобил от Америка. Определено ще търся и нещо кракнато.
Изпратено от моят RMO-NX1 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Вто Яну 14, 2025 4:24 pm |
|
|