Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Откъде да си купим Субару 
Автор Съобщение

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Питам особено за източна и средна България. Трябва да има хора, които се занимават по специално със Субару или японски автомобили, въобще. Като при възможност аз съм се спрял на Изпреза, или Хонда и Мицубиши. И Импреза и Мицубиши, говорим за от 2008-2010 са слабо разпространени. А обявите в интернет са някаква част от предлагането. Ако знаете автокъщи с добра репутация и насочени към японските коли.

Пон Юни 23, 2025 12:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2770
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 525
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За Субару търсиш Бат Буби от този Форум, от Варна. тел.0885897615 Боян
Използвай търсачката и ще прочетеш само хубави отзиви от негови клиенти.
;)

Пон Юни 23, 2025 8:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 228
Автомобил: Outback Touring XT VSI-3 DI
Телефон: 0898624058
Рейтинг: 373
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ще повторя колегата plaskom, но варианта за покупка на читаво Субару е един - Бат Буби. В противен случай едно от нещата които ще загубиш е времето в безполезно търсене, а то е едно от най-ценните подаръци на този свят. :)

2017 Outback 3.6R LPi
2017 Forester XT 2.0DIT
2017 XV Crosstrek LPi
2010 Outback 3.6 LPi

Пон Юни 23, 2025 9:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Чух се с човека. И беше много отзивчив и ми разказа доста неща, които някои подозирах, че са така. И му благодаря и тук. И ми се засили впечатлението, че си е някакъв късмет да уцелиш читава кола. И по-добре да се вложат повече пари. Обаче опира до бюджет. И му разбирам много добре гледната точка. Трябва да купувам кола. И винаги на първо място ми е била Импреза. Хонда и Мицубиши.
Нямате ли някакви впечатления от все пак читава автокъща. Аз съм попадал на такава но те почти не се занимават с японски коли.

Вто Юни 24, 2025 4:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4215
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, ако бюджетът ви не стига за кола намираща се в Германия или Швейцария на под 200к км и минато гтп, то със сигурност няма да ви стигне ако си вземете кош от тук с въртян километраж. Разликата ще я метнете в сервизите. "Читава автокъща" в България е оксиморон.

Вто Юни 24, 2025 5:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема