|
Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
|
Страница 1 от 1
|
|
Автор |
Съобщение |
danim
Регистриран на: Вто Мар 22, 2011 7:27 pm Постове: 2 Местоположение: Sofia
Автомобил: Subaru Forester`98
Рейтинг: 0
|
Здравейте, колеги! На почивка съм в Созопол и имам нужда от читав майстор или сервиз за Форко. Смяна на задни накладки и блокирал апарат. Нещо елементарно, но съм се наиграл с майстори. Препоръчайте в района.
|
|
|
Пон Сеп 04, 2023 7:16 am |
|
|
Vmax
|
|
Пон Сеп 04, 2023 2:26 pm |
|
|
danim
Регистриран на: Вто Мар 22, 2011 7:27 pm Постове: 2 Местоположение: Sofia
Автомобил: Subaru Forester`98
Рейтинг: 0
|
Благодаря за инфото. Аз вече оправих колата с едно местно момче, тъй като беше рисково да не прецакам съвсем диска. Разбрах за Бальо Тодоров и ще го запомня в бъдеще, прочетох много хубави неща. Но не разбрах къде се намира сервиза му?
|
|
|
Пон Сеп 04, 2023 4:07 pm |
|
|
impreza_sh
Автомобил: Outback 3.6 2016
Рейтинг: 4
|
Здравейте, да ми препоръчате сервиз за оглед(преди покупка) в Бургас, за предпочитане в близост до КАТ , че колата няма номера и не може много да се разхожда така. Аз не съм от Бургас, ходих да я гледам , хареса ми , но искам да я погледнат и в някой сервиз наблизо.
|
|
|
Вто Юли 16, 2024 9:47 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|