Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
|
Страница 1 от 1
|
|
Автор |
Съобщение |
steffff
|
Здравейте колеги, Моля за информация колегите от Русе, къде си обслужвате и ремонтирате колите? От няколко дена съм собственик на Форестър 2.0X 2006 и се чудя къде да го водя ако изникне проблем. Благодаря
|
|
|
Сря Яну 29, 2025 2:48 pm |
|
|
miroslavkm
Регистриран на: Пет Мар 16, 2007 7:56 pm Постове: 750 Местоположение: Русе, БГ
Автомобил: Subaru Outback 3.6, 2018
Телефон: 0889997071
Рейтинг: 88 
|
По принцип сервиза на Кия се води и на Субару, но аз лично ходя във Варна при Пламен сервиз Боксер карс. Може и при Миро, пак във Варна. Габрово също е близо.
_________________ 0889997071
|
|
|
Сря Яну 29, 2025 6:16 pm |
|
|
xsanderes
Автомобил: 2008 Forester 2.5 XT
Рейтинг: 0
|
Здравей колега,
Аз съм от Русе, колите ми винаги са били обслужвани от Калоян в сервиз "АвтоЗона". Даже в момента ако отидеш ще видиш разглобения двигател на Форестъра ми( ) Адреса е бул.Неофит Бозвели 21, ако искаш мога и контакт да ти дам.
|
|
|
Сря Яну 29, 2025 8:07 pm |
|
|
steffff
|
Благодаря, ще ги имам в предвид, дано не се налага често
|
|
|
Чет Яну 30, 2025 10:45 am |
|
|
nikim69-1864-fet
Автомобил: subaru xv
Телефон: 0988940875
|
miroslavkm написа: По принцип сервиза на Кия се води и на Субару, но аз лично ходя във Варна при Пламен сервиз Боксер карс. Може и при Миро, пак във Варна. Габрово също е близо. здр. ходих в сервиза на Киа -Русе уж на Субару били пълна пародия -договорихме се за едни пари за обслужване 450 ПОСЛЕ като я взех скочиха 605лв ....ако искаш е аз платих но втори път няма да има.
|
|
|
Пет Яну 31, 2025 10:11 pm |
|
|
Аз Енчева
|
xsanderes написа: Здравей колега,
Аз съм от Русе, колите ми винаги са били обслужвани от Калоян в сервиз "АвтоЗона". Даже в момента ако отидеш ще видиш разглобения двигател на Форестъра ми( ) Адреса е бул.Неофит Бозвели 21, ако искаш мога и контакт да ти дам. Защо ви е смъкнат двигателя . На нас ни гори страшно масло и търсим двигател за Форестъра си 2013г Моля да споделите за опитности и т. н И ние сме от Русе
|
|
|
Пет Юни 20, 2025 11:45 am |
|
|
xsanderes
Автомобил: 2008 Forester 2.5 XT
|

Аз Енчева написа: xsanderes написа: Здравей колега,
Аз съм от Русе, колите ми винаги са били обслужвани от Калоян в сервиз "АвтоЗона". Даже в момента ако отидеш ще видиш разглобения двигател на Форестъра ми( ) Адреса е бул.Неофит Бозвели 21, ако искаш мога и контакт да ти дам. Защо ви е смъкнат двигателя . На нас ни гори страшно масло и търсим двигател за Форестъра си 2013г Моля да споделите за опитности и т. н И ние сме от Русе Здравейте,
При мен имаше доста неща които се направиха по колата, но първоначално беше смъкнат заради счупване на биелен лагер. В последствие(понеже не бях сигурен дали е правено) реших да направя ревизията на главите и реглажа на клапаните. Колата гореше мног масло, та беше изчестена основно, всички маркучи бяха подменени, PCV клапана също беше почистен, всичкия нагар беше почистен, турбото беше изпратено във Варна за профилактика, за всеки случай. И тъкмо реших, че ще ми съберат колата се оказа, че и биела беше крив, та беше изпратен в Смолян за да го оправят. Сигурно ли е, че ще ви трябва нов двигател, не може ли да се оправи?
|
|
|
Нед Юни 22, 2025 4:14 pm |
|
|
ico_tech
|
Уважаема г-жа Енчева, опитвате да се ориентирате в постове за една материя, която очевидно ви е непозната. Двигателят на колегата няма нищо общо с вашия. Вашата кола подозирам е американка и е с първо поколение FB25 двигател. Общото е кубатурата и дотам. Не знам какви коли обслужва вашият доверен механик Калоян, но препоръката за смяна на двигател може да е малко прибързана, Не търсете някаква фатална причина за свален Subaru двигател. Много процедури на тези мотори се правят при сваляне от купето. Това не е никаква драма при Субару - за специализиран сервиз отнема около 1ч30 мин. По-скоро трябва да се търси причината за горене на масло. Отидете в специализиран сервиз (примерно във Варна има няколко) и тогава си направете сметката. Първото поколение на FB има проблем с горене на масло основно от две позиции - сегменти и глава. Механика следва да определи откъде е. Успех!
_________________ Legacy GT, Subaru Impreza 2.0
|
|
|
Пон Юни 23, 2025 9:33 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|