Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Продавам си верното другарче 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 876
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
Поради увеличения брой коли в автопарка се налага да продам верния ми другар:
Subaru Forester 2.0D 2010 Euro5 .
Безупречно обслужван през годините само с оригинални части и масла Amsoil или Redline. Утвърдени Варненски сервизи виждаха тези масла за първи път преди 12 години и казаха че ще си счупя мотора . Е оказа се , че за 183000 км още не се е счупил а и няма намерение!
Подготвен за сезона! Два комплекта гуми. За повече подробности как е поддържана колата се обадете на 0898 четири 42606
Цена 10000лв
Изображение
Изображение
Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk

Вто Дек 24, 2024 10:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1049
Автомобил: Forester 2010, 2.0 D
Телефон: 08осем20четири6044
Рейтинг: 562
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Еее , Миро. Що не я пусна през Юли? Може би нямаше да ремонтирам моята...

Вто Дек 24, 2024 3:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
nikentce написа:
Еее , Миро. Що не я пусна през Юли? Може би нямаше да ремонтирам моята...
Е откъде да знам че търсиш? Иначе си стои в гаража на топло!

Вто Дек 24, 2024 4:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1049
Автомобил: Forester 2010, 2.0 D
Телефон: 08осем20четири6044
Рейтинг: 562
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Останало ми е в главата, че се отказа да я продаваш и си я зачислил на родителскл тяло. Като ми изтропа моторът се разглеждах, но бързо се отказах и взех решение за ремонт.
Успех с продажбата!

Вто Дек 24, 2024 5:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 319
Автомобил: FORESTER SH 2.0 D
Телефон: нула893/624083
Рейтинг: 275
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И аз я гледах лятото на 2018, тогава Миро я продаваше за първи път... Кой знае, ако я бях взел, може би нямаше да открием Словенеца... :D
Ники, не се ядосвай, сигурен съм, че ще бъдеш доволен като мен, като напъхаш желязото в кошницата... :)
@Miro1972 - Успех с продажбата, макар че като чуе Субару дизел, от доста време вече българинът бяга далече... :(
Хубави празници на всички! :)

Вто Дек 24, 2024 7:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
dendim написа:
И аз я гледах лятото на 2018, тогава Миро я продаваше за първи път... Кой знае, ако я бях взел, може би нямаше да открием Словенеца... :D
Ники, не се ядосвай, сигурен съм, че ще бъдеш доволен като мен, като напъхаш желязото в кошницата... :)
@Miro1972 - Успех с продажбата, макар че като чуе Субару дизел, от доста време вече българинът бяга далече... :(
Хубави празници на всички! :)
Както се казва “ Който разбира-тук се спира!” От 2018 досега се ползва за резервна , ако някоя кола влезе в бокса!
Ако някой намери кусур в двигателя или трансмисията го черпя бутилка Виски! Даже е с нов акумулатор!

Вто Дек 24, 2024 9:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мечо е продаден на човек от форума! Мнооого безаварийни километри! Моля обявата да се изтрие.

Пет Яну 10, 2025 3:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.