Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат само обяви на частни лица за автомобили марка Субару и по една на търговец, допуснат до "Сервизи и магазини"
2. В заглавието трябва ясно да се разбира предмета на обявата.
3. В текста на обявата трябва да има актуални снимки, цена, населено място, състояние и произход.
4. Допускат се максимум по 1 активна обява на потребител.
5. Повдигане (ъп) на обява се допуска през минимум пет дни с функцията "повдигане" или при предоставяне на нова информация.
6. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Отговори на тема
 Продавам Forester SH 2008 с газ 
Автор Съобщение

Постове: 7
Автомобил: dasdsa
Телефон: 4532453
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Поради покупката на нов автомобил дойде време да се разделя със старата, но обичана кола. Автомобилът е на 220000км използван като семеен и е при мен през последните 7 години (изминати 140 000 км). През това време е съхраняван само в подземен гараж, поради което няма ръжда.

Аз съм вторият собственик, като колата е закупена нова от България. Технически е в перфектно състояние, има някои външни забележки видими на снимките(отдран заден калник и пукнато странично огледало). Нямам против автомобилът да бъде прегледан в сервиз по ваш избор.

Обслужвана основно при (Любо Люлин и Сервиз Митака). Газовото е вписано в талона на колата(монтирано от ДинамикАрт Тони). От както е при мен е водена подробна сервизна история с фактури.

Два комплекта гуми и два ключа.

Цена за форума 9000лв. 0878500897

https://www.mobile.bg/obiava-1173399425 ... orester-sh

Пет Дек 13, 2024 2:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема