Здравейте,
дойде време да се разделя и с моето Суби. Колата Outbeck B13 2004г. на 278 000км.
Аз съм втори собственик в България, колата е обслужвана само при Миро / Субитех /във Варна, като пак там е ревизиран мотора преди около 50к. км.
Технически колата е в изключително добро техническо състояние. Винаги е обслужвана на време, без икономии. Последно преди около10к км. съм сменил цялото задно окачване, заден десен лагер главина и нов акумулатор Варта. Преди 2 год. са подменени всички гърнета като катализаторите са налични и работят / никакви проблеми при ГТП /. Има монтирана ГУ Фобос с мазане на клапаните при Иво / Елтех систем /, винаги обслужвана на време и с перфектни показатели вписани в гаранционната книжка. Бутилката е на мястото на резервната гума. Пълноразмерна резервна гума с лята джанта. Миналото лято е профилактиран панорамния покрив и е сменено голямото стъкло поради теч.
Допълнително колата е повдигната с 2-3 см. с подложки, има напречни греди Thule, леген в багажника, секретни болтове, USB и AUX в жабката.
Гумите са летни Nexen на доизживяване с оригиналните джанти
, и зимни гуми Goodyear Icegrip DOT края на 2022, карани един сезон 23/24 на втори комплект лети джанти 16 с втори комплект гайки за тях. Зимните гуми ги купих 02.2023, тъй като едната от старите гуми беше направила балон, а така или иначе си бяха за боклука.
Колата няма ръжди нито по купето, нито отдолу. Има козметични забележки - обелена боя на задната броня в дясно и една черта от ляво на вратите + няколко дребни от добросъвестни колеги по паркингите.
Таблото има декоративни пукнатини, тъй като са сменяни въздушните възглавници по сервизна акция на Субару.
Цената за колегите от групата е 8500лв. Прилагам и линк към обявата в мобиле.
https://www.mobile.bg/obiava-1171551780 ... utback-3-0За контакт или допълнителни въпроси: 0886039057 Васил Методиев