Отговори на тема
 Мултимедия 
Автор Съобщение

Постове: 14
Автомобил: Subaru XV
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Моля препоръчайте мултимедия за този модел.Търси се plugin play.И човек,който да я монтира.Приятвн ден

Пет Юни 13, 2025 9:34 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 151
Автомобил: Outback 3.0 H6 04
Рейтинг: 69
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
https://multimediabg.com/collections/fo ... HUEALw_wcB
Ако не те устройстват цените тьрсиш по модел и година в Алиекспрес по възможност с доставка от Европейския съюз, утре монтирам на Форестър 2018 и всички ме убеждават колко е лесно и да си я монтирам сам, ама аз се съмявам в способността си да сваля пластмасите без да изпочупя щипките, кабелите би трябвало да са на букси. Докато търсех моята ми направи впечатление че излизат еднакви с някои години на XV и WRX

Изпратено от моят RMO-NX1 с помощта на Tapatalk

Пет Юни 13, 2025 10:12 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 151
Автомобил: Outback 3.0 H6 04
Рейтинг: 69
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не, не е лесно да се монтира. Двама човека без опит в тази дейност им отне 4-5 часа, като по-голямата част от времето отиде за демонтажа. Не успяхме на първо четене да подкараме управлението от волана,а задната камера/оригиналната/ първо тръгна а после взе да дава черти. Ще се отваря пак , всичко друго работи

Изпратено от моят RMO-NX1 с помощта на Tapatalk
 15

Нед Юни 15, 2025 5:45 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 34
Автомобил: Subaru XV 1.6 MY12
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравей.
За този модел - това ти препоръчвам. Той ще ти го направи - Plug & Play.
:good: :pardon: :idea:
Успех!
След ровене из форума, видях че си с XV MY 12, не знам за екстри какви имаш и какво искаш и не ме интересува особено, явно и теб толкова!
Реших да напиша няколко реда , защото вече имам собствен опит и за тези които се чудят дали си заслужава.
Простия отговор е НЕ!
Ако ще е колкото да имаш навигация и Waze и да чурулика нещо си, тогава китайска медия 7" 200x100мм 8core минимум.
Цвят ,бутони и врътки на вкус.
Гледай да е с Android , че да може да сложиш к'вто ти се ще като app, 'щот повечето евтинджоси в Alito са с Windows нек'в.
Вземаш си един кабел адаптер като този от линка по-долу - модел C-NS-01 да не се оплиташ в кабеляци.
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 1802FQQLKt
примерна медия !
https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802FQQLKt
Четеш описанията внимателно преди да купиш !
Решаваш дали да купиш !
Купуваш - пристига.
:D
пасва на стокова дупка за Clarion CM401L1 на 99%, разликата е в това, че стоковата медия има лека дъговидна изпъкнала форма.
+ монтаж 10 мин
Зор - две екстра дупки на Subaru планките.
Греда , не работи handsfree.
Не те кефи Launcher.
Със зор тръгва OBD,
Пoвечето Аpp не стават.
Андроид е fake 15 , реално 10.
iGO няма карти, няма нищо, в smartzona всичко е старо , линковете не работят.
Yadex е греда ,
Ровиш , търсиш, пробваш , ден , два, седмица, тръгва, разбираш че говори само на руски, пак ровиш, търсиш , пробваш. намираш и така .....
Успех
П.С
Забравих да допълня защо не взех 10" медия с панел!?
Предварително си бях взел панел за друга задача, пък и не ми се прехвърляха въздуховоди, разни стари спечени пластмаси, за които варианта да се изпочупят щипки и разни захвати е голям.
Така и не го пробвах дали пасва точно панела.

Пон Юни 16, 2025 12:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 14
Автомобил: Subaru XV
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за информацията.Мисля че намерих това,което търся и другата седмица ще бъде монтирано.Андроид 14 и сим карта с 3 години гаранция.

Пон Юни 16, 2025 3:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема