Отговори на тема
 Мултимедия за b13 
Автор Съобщение

Постове: 8
Автомобил: Субару Аутбек 2.5/173кс
Телефон: 0888918700
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте препоръчате мултимедия за б13 2008г.на която окабеляването ще си пасне с оригиналните букси и да работят и копчетата от волана

Съб Фев 03, 2024 3:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 51
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
https://www.olx.bg/d/ad/subaru-legasi-m ... 8mkvu.html

Нед Фев 04, 2024 7:08 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря

Нед Фев 04, 2024 10:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 67
Автомобил: 2006 Outback 2.5 MT
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравей, колега boian.kalchev.

Имам няколко въпроса:
- работи ли volume control потенциометъра?
- има ли пълен достъп до Google Play?
- коя е версията на Андроид?
- как точно работи Wi-Fi? Настройва се автоматичен hotspot от телефона, или нещо друго? e-SIM?
- има ли начин да се показва поне част от сервизната информация от оригиналната система? Разход в релано време, среден и т.н.
- надеждни ли са хората от Carmag? Гледам, че на страницата им във фейсбук имат само две мнения - едно + и едно -

Сря Май 08, 2024 9:12 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги поръчах си от алито медия 4/64рам.всичко пасна перфектно малко с рамката се наложи побългаряване но стана звукът е в пъти по добър от оригиналното радио настроиката при мен на копчетата от волана беше много лесно два кабела се пускат и стана .даже си сложих и е сим.карта и тя работи и хотспота също и тв.абе всичко и сложих и задната о предната камера са супер паркирам изцяло по тях и без огледала

Пс.всичко ме излезе 420 лв.но пропуснах да кажа на китаеца да я пише по евтина и платих ддс.и мито иначе щеше да е към 320лв.

Последна промяна Kostaamg на Сря Май 08, 2024 3:09 pm, променена общо 1 път

Сря Май 08, 2024 3:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5838
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 850
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пусни точно коя си взел и как е монтирана, за да е полезно за форума :idea:

Сря Май 08, 2024 3:10 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Нов фен
Отговори с цитат
Не ви препоръчвам същия китаец имах проблеми с него защото си поръчах 6/64рам а ми изпрати 4/64рам но всички са еднакви логото е само различно просо с по силни харектеристики повече екстри има и ако намерите доставката да е от Европа няма ддс и мито.има ги

Сря Май 08, 2024 3:18 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 51
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
malkstor написа:
Здравей, колега boian.kalchev.

Имам няколко въпроса:
- работи ли volume control потенциометъра?
- има ли пълен достъп до Google Play?
- коя е версията на Андроид?
- как точно работи Wi-Fi? Настройва се автоматичен hotspot от телефона, или нещо друго? e-SIM?
- има ли начин да се показва поне част от сервизната информация от оригиналната система? Разход в релано време, среден и т.н.
- надеждни ли са хората от Carmag? Гледам, че на страницата им във фейсбук имат само две мнения - едно + и едно -

Аз не съм си слагал такава мултимедия, но двама мои познати я ползват.
Доколкото знам става с хотспот от телефона. Ако се отдалечи телефона от колата и няма интернет на мултимедията.
Това, което съм чувал от колегата ми е ,че хардуера е малко "тромав". Примерно ако слушаш музика и си караш по навигация, лагвала от време на време. Иначе успя да подкара контрола от волана. Мисля, че не показва системна информация(това е само предположение). Но съм го питал каква е външната температура и не можа да ми каже. Навремето ние отидохме до Търново и я взехме директно от продавача. Нямам фейсбук и не мога да кажа за какво иде реч.

Поздрави!

Сря Май 08, 2024 7:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Затова казах ко си взимаш да е с повече рам памет и няма да забива а за температурата си инсталираш приложение синоптик и ти дава всичко като таблет си е 1 към 1 андроид 13

Чет Май 09, 2024 8:37 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Благодаря за информацията, колеги :)
Поръчах си този модел: https://bgcaraudio.com/product/20/
Същия човек ми монтира WEFA-та навремето и останах доволен. Препоръча версията с 3GB RAM като достатъчно добра за музика и навигация. Вече за игри и т.н. тежки работи трябва повече, но аз за това си имам телефон :)

Чет Май 09, 2024 1:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5838
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 850
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
malkstor написа:
Благодаря за информацията, колеги :)
Поръчах си този модел: https://bgcaraudio.com/product/20/
Същия човек ми монтира WEFA-та навремето и останах доволен. Препоръча версията с 3GB RAM като достатъчно добра за музика и навигация. Вече за игри и т.н. тежки работи трябва повече, но аз за това си имам телефон :)

Като си почнал дай още 100 лв и вземи по-горния вариант. На този и DSP модула - за музиката е по-зле.

Чет Май 09, 2024 6:26 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Питах специално за това. Всички версии с 8-ядрен процесор са със същия хардуер - процесор, DSP и т.н., като разликата е само в количеството RAM.

Пет Май 10, 2024 9:38 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Автомобил: Subaru Outback
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, имам Subaru Outback 2021.На мултимедията й е нужен ъпдейт понеже си е правена за Хамериката.Дали в Пловдив има майсторче за това? Ако не, мога и да скокна и до другаде. Благодяря!

Съб Май 11, 2024 8:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4093
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Отговори с цитат
Ако под ъпдейт имаш предвид да стане като европейските - пиши на Иван Панчев във фейса. Те работят по този въпрос и имат решение за няколко поколения вече.

Нед Май 12, 2024 2:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Автомобил: Subaru Outback
Нов фен
Отговори с цитат
Хей, има ли някой от форума, който има Outback след 21-ва от САЩ и да си е направил сполучлив ъпдейт на мултимедията. Нека съм по конкретен. Искам да ми дава температурата във целзий, а не както сега във фатренхайт. Налягането в гумите също е в PSI а не в барове. Андрид-ауто вече зная, че може да се отвори на цял екран.

Чет Май 30, 2024 5:37 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема