Отговори на тема
 Проблем със Субару Аутбек H6-3.0 2001 година! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 30
Автомобил: Subaru Outback 3.0 H6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги!Тази вечер имах много странна случка с моето Субару!Днес пътувах извънградско и на магистралата започна да ми включва Чека и оттам да светва и лампата на VDC off,от което колата работеше неравномерно,на няколко пъти спирах в аварийна лента изчаквах малко и пак палех,тръгвах леко и двете лампи засяга!Прибрах се благополучно до София,паркирах колата оставих я за 2 часа пред нас след това излязох до аптеката запали без проблем и светване на тези индикации,и тъкмо да паркирам пред нас,вкарвам задна правя маневра,светна чека,светна ,VDC off и колата угасна!В момента няма никакъв ток,нищо не свети ,не може да запали,не работи дори централното!Абсолютен мрак!Някой ако има идея какво може да е ще се радвам да ми помогнете в решаването на този проблем!За първи път ми се случва такова нещо!Колата е с газов инжекцион!Криво ляво я избутах до тротоара,но няма как да мръдна оттам!

Нед Окт 01, 2023 12:06 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5858
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 866
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Вземи мултицет и си премери акумулатора първо.

Нед Окт 01, 2023 5:20 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 30
Автомобил: Subaru Outback 3.0 H6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
BAlexandrov написа:
Вземи мултицет и си премери акумулатора първо.

Замерено!Ниски бяха токовете!Смених акумулатора!Ток имам ,но Check engine и VDC off се включват ,когато си поискат и се изключват и пак така!Когато бях на дълъг път се усещаше най-зле!Възможно ли е да са свещи?Бобините са читави!Или прави някакви магарии газовия инжекцион!Колега ако има да ме насочиш към някой в София ,който може да реши този проблем на който може да се разчита?Благодаря предварително

Сря Окт 04, 2023 2:39 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5858
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 866
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами във всеки сервиз трябва да се справят.
Тук е списъка, виж кой ти е най-удобно
viewtopic.php?f=10&t=13776

Сря Окт 04, 2023 8:38 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Отговори на тема