Отговори на тема
 Проблем с оборотите субару OUTBACK 2010 2.5 мотор 
Автор Съобщение

Постове: 1
Автомобил: outback 2010
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, случйно някой да се е сблъсквал с подобен проблем. Карама колата спирам на светофар колата си е на D предавка и както седя почват да играят оборотите падат до към 500 оборота и се дигат до предполагам нормалните стойности 800 900. Днеска прибирам се тръгвам да паркирам и направо си угасна. Сменях от R към D паднаха стабилно оборотите но се стабилизира смених пак скоростите да я наместя и си угасна. От доста време играят така ходил съм диагнопстики какво ли не, че даже и да гледат кутията ходих няма грешки няма нищо. Като ми пробваха кутията го направи няколко пъти да паднат оборотите, но човека каза няма никаква грешка да дава.Преди 3 4 години беше сменяно клапанчето на кутията което прави проблеми точно от този вид така че съмнява ме да е от него а и ен дава грешка. Че въпросът ми е някой се е сблъсквал с подобен вид проблем моля да сподели.

Съб Юни 14, 2025 4:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема