Автор |
Съобщение |
valqk
|
Красавица! Айде честито и със Здраве да си я караш! Сменяй масло редовно, обработи я за ръжда, прави и реглаж на клапаните (ако не е с хидравллични повдигачи) и отреагирай навреме при възникнал проблем и дълго ще ти служи 
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
Чет Ное 04, 2021 1:39 am |
|
|
Nankov
|
Благодаря. Смятам да я обгрижвам добре и навреме. На този етап няма нужда от мерки против ръжда, момчето от което я взех, добре се е погрижило.  Надявам се да ми служи дълго.
|
|
|
Чет Ное 04, 2021 2:02 am |
|
|
Alxx
|
Добре дошъл в сектата и да си знаеш: Който е започнал от класик е с присъда.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
Чет Ное 04, 2021 7:28 am |
|
|
Nankov
|
Alxx написа: Добре дошъл в сектата и да си знаеш: Който е започнал от класик е с присъда. Привет Alxx, то май това му е присъдата. 
|
|
|
Съб Ное 06, 2021 3:07 pm |
|
|
Alxx
|
Не ме разбра, ти си с присъда. Субарист завинаги.
|
|
|
Съб Ное 06, 2021 9:15 pm |
|
|
Nankov
|
[quote="Alxx"]Не ме разбра, ти си с присъда. Субарист завинаги.[/quot
Alxx, с удоволствие ще си я оставя до старини, само да нямам сериозни ядове. Като си гледам обаче разхода на гориво, вероятно ще мина и аз на газ.
|
|
|
Нед Ное 07, 2021 8:40 pm |
|
|
ico_tech
|
Разхода е нещо, от което не можеш да избягаш с такъв автомобил. Сложи една обикновена газ и се съсредоточи върху изживяването през предстоящата зима. Успех и много приятни моменти с тази класическа вече кола.
_________________ Legacy GT, Subaru Impreza 2.0
|
|
|
Нед Ное 07, 2021 8:45 pm |
|
|
Nankov
|
Ico_tech, благодаря за съвета и за благата дума. Мисля, ако слагам газова да е от хубавите, ще трябва да изчакам и някой лев да имам. 
|
|
|
Пон Дек 13, 2021 9:03 am |
|
|
asio
Регистриран на: Вто Яну 11, 2011 5:51 pm Постове: 43 Местоположение: Plovdiv Рейтинг: 16
|
Много верен автомобил Ръжда задължително и обилно Електроника най добрата възможна... години да не е и век пред европейските ел. стъкла централно закл. най доброто възможно ... отново години пред европейските боклуци валео бросе и т.н. бавни  пълен фарс нищо, нула.. абсолютно безмислени ... понижаващо число под 1 .... за ръчни ск. коментирам. нулева приложимост. минусите са такива че никога не те оставят на пътя обаче. Мн. верен автомобил. Пълноприводното задвижване е ...добро ...даже е ОК за лека кола. Цената е ОК в сравнение с европейските боклуци за тези пари. Например opel ???? Не знам що за мазохизъм е избора на такъв автомобил, но е факт. 
|
|
|
Вто Юни 21, 2022 11:37 pm |
|
|
asio
Регистриран на: Вто Яну 11, 2011 5:51 pm Постове: 43 Местоположение: Plovdiv Рейтинг: 16
|
vladkata написа: Здравейте колеги , много положително съм настроен към марката Субару и смятам да си взема импреза 95 - 99 г. Моля за съвет относно агрегатите , на какво да обърна внимание при огледа и т.н. Благодаря предварително на всички! На ръждата. Агрегат е много неща в едно. Това под капака на колата е агрегат. 1.6 е слаб ... не става. Другите са ОК. Хубава непретенциозна кола, но кола не джип.
|
|
|
Чет Авг 08, 2024 11:08 pm |
|
|
nnankov
Автомобил: Subaru Impreza gen 1
Рейтинг: 0
|
Здравейте отново, след 4 години вярна служба, реших да я повдигна с амортисьори и пружини за Форестър, като ще набутам и малко по-големи гуми. В момента имам налични и допълнително два комплекта алуминиеви джанти 16ки и 17ки. Та въпроса ми е някой слагал ли е 17ки , 8J? Дали ще и дойдат тежки и ще стане ли по-тромава на пътя се чудя? Благодаря предварително.
|
|
|
Пет Май 30, 2025 9:19 am |
|
|
Alxx
|
За кола без турбо са тежки. Ако питаш мен - вземи най-леките 16" и я вдигни само с амортисьори от фоз(ама втора генерация), не слагай пружини от такъв. Лифтът ще е по-скромен, но колата ще остане стабилна и няма да имаш проблем с карета, биелети, надлъжен наклон твърде много в плюс и т.н. Ако се разровиш из форума ще видиш снимки от моята някогашна страст.
|
|
|
Пет Май 30, 2025 8:13 pm |
|
|
nnankov
Автомобил: Subaru Impreza gen 1
Рейтинг: 0
|
Вчера я взех от майстора с нови амортисьори и пружини от Форестър първа генерация. Незнам с колко точно се вдигна, но си мисля че е десетина сантиметра. Усеща се много стабилна. Каза ми да я покарам една седмица да поолегне и тогава да отида да мина преден и заден мост. Та след това мисля да сложа и нови гуми. Искаше ми се да наглася 17ките с летни гуми, а 16ките със зимни, но може и да преосмисля, и да мисля за по-малък цолаж.
|
|
|
Съб Май 31, 2025 7:03 am |
|
|