Отговори на тема
 И, ето днес, съм собственик на едно Субару Форестер, 2020 г. 
Автор Съобщение

Постове: 2
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Субаруто е като космически кораб и много неща по него не са ми ясни. Внесено е от Канада. 2020 г. 2,5 боксер, директно впръскване, 182 коня.
Искам да попитам - има ли някакви инструкции за всичките му системи - десетките копчета датчици и ....пр. екстри? Светят толкова много неща, че не знам какво и как!
И - може ли на този двигател да се внедри газова уредба? А, и дали си заслужава? Днес го карах от Пловдив до Търговище /извънградско, но през Котел - с много завои и баири/ и ми даде разход 7,8 на 100?

Чет Окт 31, 2024 10:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4046
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На страницата на SOA има юзър манюъл, дръпни си го и чети. За газ, има опция за обикновен инжекцион с довпръскване на бензин 15-25%(няма как без, дюзите имат нужда от охлаждане). Правилното решение е газ с течна фаза, но за момента лично аз не знам да има точна оферта за тая кола. Гледаш какво предлагат Принс и Айком.
Дали си заслужава? Ако караш под 15к годишно и планът ти за тая кола е 3 или 5 години - не.

Чет Окт 31, 2024 11:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема