Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари?
Автор |
Съобщение |
Vmax
|

chronossss написа: Здравейте! Наближава момент за покупка на нов автомобил. В момента съм със старо Пежо 307 дизел, но ми се иска да се метна на по-сериозно и сигурно возило. Искам да е 4х4, автомат, бензин с възможност за газ. Карам около 8000-12000 км на година. Живея в малък град и доста често разстоянията в града са на късо. Може ли да ми дадете някакви отзиви относно тези 2 обяви? Коя от тези ви се струва по-читава? Ясно ми е, че ако се стигне до оглед и сериозен интерес, ще трябва да се провери в сервиз. Та ако има колеги от Сливен, биха ли споделили някой читав сервиз в града, където разбират от марката. Прочетох стара тема, в която се споменава сервиз Агатранс. Актуален ли е още този сервиз и биха ли помогнали с добър преглед, ако се занесе кола там? Също, ако някой има и мнение за самата автокъща. https://radev_avto.mobile.bg/obiava-117 ... -full-fullhttps://radev_avto.mobile.bg/obiava-117 ... -automaticТърсих доста с търсачката, но не намирам тема за Форестър Бензин от тези години. Моля, ако има такава, някой да ми постне линк, за да се запозная повече какво може да очаквам от тези коли  Май нищо не си търсил... Раздел Форестър - има и теми за моделите по години, както и тема за запитвания относно обяви, тази в която съм ти преместил поста. В раздел Сервизи магазини, може да потърсиш за сервиз в Сливен и региона - има такъв в Бургас. Относно 2-те обяви, на снимки по-скъпата е по-читава, на преглед вече какво ще излезе е друга история. За да си спестиш разкарване по сервизи, отиди на място - огледай колата и си снимай ВИН номера, после си го провери в Карфакс, за да видиш колко е била блъсната, удавена и т.н. Ако не греша е имала удар отпред в дясно - поне така изглежда по фугите на предния капак км бронята и фаровете. Почети форума малко повече за да си наясно какво да очакваш...
|
|
|
Вто Яну 14, 2025 10:08 am |
|
|
fanta roze
Регистриран на: Сря Яну 08, 2025 5:18 pm Постове: 2 Местоположение: София
Автомобил: XV 1.6 АТ, 2017
Рейтинг: 0
|
|
Пон Фев 10, 2025 6:20 pm |
|
|
Alxx
|
При така написана обява даже няма да си направя труда да им звъня, отделно, нямат добра слава тук. Иначе, колата може и да е добра(тоест си иска оглед), ама са питали и преди за нея, а не се продава от вчера.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
Пон Фев 10, 2025 9:21 pm |
|
|
bolo7m
Автомобил: Subaru Forester SH 2.5 AT
Рейтинг: 15
|
Нереални километри! 
_________________ Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
|
|
|
Вто Фев 11, 2025 4:50 pm |
|
|
Alxx
|
Гледайки състоянието на волана, съм склонен да вярвам на километража. Но, обявата е написана несериозно и пак казвам, оглед в сервиз, независим от вносителя е крайно пожелателен. Не казвам никъде, че колата е лоша, даже напротив - има белези на попадение, но, трябва да се провери както е редно.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
Чет Фев 13, 2025 9:39 pm |
|
|
bojidar
|
|
Нед Май 25, 2025 9:02 pm |
|
|
andonk
Регистриран на: Съб Ное 30, 2013 11:54 am Постове: 35 Местоположение: стара загора
Автомобил: Subaru forester SH, 2.0, AT
Телефон: 0885002285
Рейтинг: 0
|
https://www.mobile.bg/obiava-1172292255 ... u-foresterЗдравейте, колеги! Моля за съвет, тази кола изглежда доста добре, единствено ме притеснява така нареченият "Проблемен дизел боксер". От прочетеното във форума, разбрах, че "проблема" е решен с "новия" дизелов двигател, който е Евро 5. Помагайте!
|
|
|
Вто Юни 17, 2025 12:32 pm |
|
|