Отговори на тема стр <  1 ... 100, 101, 102, 103, 104
 Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 5420
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
chronossss написа:
Здравейте!

Наближава момент за покупка на нов автомобил. В момента съм със старо Пежо 307 дизел, но ми се иска да се метна на по-сериозно и сигурно возило. Искам да е 4х4, автомат, бензин с възможност за газ. Карам около 8000-12000 км на година. Живея в малък град и доста често разстоянията в града са на късо.

Може ли да ми дадете някакви отзиви относно тези 2 обяви? Коя от тези ви се струва по-читава? Ясно ми е, че ако се стигне до оглед и сериозен интерес, ще трябва да се провери в сервиз. Та ако има колеги от Сливен, биха ли споделили някой читав сервиз в града, където разбират от марката. Прочетох стара тема, в която се споменава сервиз Агатранс. Актуален ли е още този сервиз и биха ли помогнали с добър преглед, ако се занесе кола там? Също, ако някой има и мнение за самата автокъща.

https://radev_avto.mobile.bg/obiava-117 ... -full-full

https://radev_avto.mobile.bg/obiava-117 ... -automatic

Търсих доста с търсачката, но не намирам тема за Форестър Бензин от тези години. Моля, ако има такава, някой да ми постне линк, за да се запозная повече какво може да очаквам от тези коли :)

Май нищо не си търсил...
Раздел Форестър - има и теми за моделите по години, както и тема за запитвания относно обяви, тази в която съм ти преместил поста.
В раздел Сервизи магазини, може да потърсиш за сервиз в Сливен и региона - има такъв в Бургас.
Относно 2-те обяви, на снимки по-скъпата е по-читава, на преглед вече какво ще излезе е друга история. За да си спестиш разкарване по сервизи, отиди на място - огледай колата и си снимай ВИН номера, после си го провери в Карфакс, за да видиш колко е била блъсната, удавена и т.н. Ако не греша е имала удар отпред в дясно - поне така изглежда по фугите на предния капак км бронята и фаровете.
Почети форума малко повече за да си наясно какво да очакваш...

Вто Яну 14, 2025 10:08 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Автомобил: XV 1.6 АТ, 2017
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, информация за това субару от сервиза на субару/киа
https://www.mobile.bg/obiava-1173415911 ... -0-at-2009

Пон Фев 10, 2025 6:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4215
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
При така написана обява даже няма да си направя труда да им звъня, отделно, нямат добра слава тук. Иначе, колата може и да е добра(тоест си иска оглед), ама са питали и преди за нея, а не се продава от вчера.

Пон Фев 10, 2025 9:21 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 51
Автомобил: Subaru Forester SH 2.5 AT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Нереални километри! :shock:

Вто Фев 11, 2025 4:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4215
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Отговори с цитат
Гледайки състоянието на волана, съм склонен да вярвам на километража. Но, обявата е написана несериозно и пак казвам, оглед в сервиз, независим от вносителя е крайно пожелателен. Не казвам никъде, че колата е лоша, даже напротив - има белези на попадение, но, трябва да се провери както е редно.

Чет Фев 13, 2025 9:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги! Спрях се на този форестър . Ако някой е ходел да го огледа, моля да даде своето мнение тук или на телефон 0899777785.
https://www.mobile.bg/obiava-1174246285 ... er-bi-fuel

Нед Май 25, 2025 9:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 35
Автомобил: Subaru forester SH, 2.0, AT
Телефон: 0885002285
Нов фен
Отговори с цитат
https://www.mobile.bg/obiava-1172292255 ... u-forester

Здравейте, колеги!
Моля за съвет, тази кола изглежда доста добре, единствено ме притеснява така нареченият "Проблемен дизел боксер". От прочетеното във форума, разбрах, че "проблема" е решен с "новия" дизелов двигател, който е Евро 5.
Помагайте!

Вто Юни 17, 2025 12:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 100, 101, 102, 103, 104