Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
 Запитване за Трибека 3.0 
Автор Съобщение

Регистриран на: Съб Юли 26, 2014 7:25 am
Мнения: 129
Skype: hurtshunter
Автомобил: Legacy 2.5 2000Г
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте, колеги!
Ето,че отново замислям да се върна в “сектата” на Субару!
Имах Легаси седан, продадох го и се качих на Мицубиши Аутлендър.
След вярна служба 3 години се разделих и с него и сега съм решен да закупя мечтаната от мен SUBARU TRIBECA.
Решението ми се дължи на наистина разликата от много плюсове спрямо бранда Мицубиши. Неискам да влизам в подробности, напротив имам нужда от вашето мнение за този модел. Спрях се на него в предвид това ,че имам 2 деца и събира повече багаж от другия титуляр в търсенето ми OUTBACK. Освен това някак си като покарах и двете се влюбих в тази кола. Бихте ли ме насочили какво да гледам и слаби места. Идната седмица смятам да прескоча до София имам набелязани няколко обяви.
Благодаря предварително ие се радвам отново да случа на кола!
Субару си е субару..само да е подържано!
Очаквам вашите мнения!
Поздрави!

_________________
http://bubukabg.com/

Сря Сеп 04, 2019 5:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Регистриран на: Пон Фев 22, 2010 4:06 pm
Мнения: 2763
Местоположение: София
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 510
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А защо точно 3.0, а не 3,6. Във втория модел има доста подобрения, а разликата в цената вече не е голяма.
:idea:

Сря Сеп 04, 2019 9:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Регистриран на: Съб Юли 26, 2014 7:25 am
Мнения: 129
Skype: hurtshunter
Автомобил: Legacy 2.5 2000Г
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
plaskom написа:
А защо точно 3.0, а не 3,6. Във втория модел има доста подобрения, а разликата в цената вече не е голяма.
:idea:

Мисля и този вариант,но доколкото четох по руските форуми и тук малко инфо разбрах ,че автомата на 3.6 е доста по проблемен и скъп за ремонт. Освен тов няма разлика в вървенето кой знае колко според хората. Вътре никаква спрямо интериора, а външно някак си първата е по ръбата и ми допада повече. Но не се знае все пак на какво ще попадна. Важното да е читава. Какви са Ви впечатленията от към подръжка и как вози спрямо аутбек?

_________________
http://bubukabg.com/

Чет Сеп 05, 2019 4:37 am
Върнете се в началото
Профил

Регистриран на: Пет Мар 01, 2019 1:52 am
Мнения: 8
Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru B9 Tribeca
Телефон: 0886497277
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, от пролетта съм със Субару Трибека 3.0 края на 2006год. взех е на 180000км и съм минал 12000км 7местна, като сядаме 6-7човека и 300км не ги усещаме кога сме стигнали. Като човек който това му е 1вото субару, съм много доволен от всичко, освен разхода по някой път като се сетя че предната ми харчеше 6л нафта :) но колата е 1път. Взех е от собственик от Бг, като е внесена от Швейцария и тук е ходила в сервиз само във Варна при Пламен. Хората са много учтиви и ми предоставиха цялата налична информация за нея. Карам е само на бензин, газ не и е слагано. Преди мен и бяха подменени всички дискове накладки свещи, масла навсякъде и някои дребни работи по мотора. Казват че явно карам спокойно защото за тия км смесен разход ми показва 11.6/100. Като е взимах отидох в сервиза огледаха ми е (те си е и знаеха де) казаха от какво да се пристеснявам, а то е ако преди 250-300000км не протекат главите да не се притеснявам и да си следя температурата да не прегрее. НО силно препоръчваха да не слагам газ защото ще започнели ремонтите, не че не ги правят НО. Погледът ми за тази кола е, че не е направена за кратки преходи от порядъка на 5-10км, а за каране на дълъг път или поне не в задръствания. на извънградско може да падне и под 10разход като спазваме знаците по пътя, но и трябва човек да свикне със педала на газта. Да тежка е, мудна е когато сваля предавка/и и няма обороти, но когато е в обороти изпреварването е! Детска игра но със здраво държене на волана :) Бях тръгнал за нова кола която да харчи малко и все пак да е голяма и да става за дълги разстояния - е такава нова кола за бюджет 25-30000 аз не намерих, а лично мое мнение е че коли с ЕВРО 5 и нагоре ще ми побеляват косите, затова наполовина и се спрях на Субаруто. За годините си Трибеката изглежда супер здрава запазена без ръжди и въобще не може да се каже че това е автомобил на 13год. (е поне моята) Незнам дали хората карат Трибека, във форума и по други групи масово са Форестър и Аутбек а Трибека нищо. Ако сте готови да преглътнете разхода, гражданската, данъка евентуално каско, най вероятно ще ви закара навсякъде тази кола, с нетърпение чакам зимата да е покарам в планината. Съвета ми е ако е нов внос веднага в сервиза за преглед и то на субару, ако не е то къде е ходила на сервиз и късмет. А форума е много добър поздрави на всички!

Сря Сеп 11, 2019 9:10 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема   [ 4 мнения ] 

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта



Търсене:
Информацията от този форум може да се ползва свободно при условие, че посочите източника. Форумът и всички качени файлове се ползват при условията на Криейтив Комънс договор! Криейтив Комънс договор