Яки пътища за каране в БГ - обсъждане
Автор |
Съобщение |
bubaru
|
Вонеща вода - Трявна - Габрово - перфектна отсечка...от Вонеща вода до Трявна е изцяло нов участък, супер е...
|
|
|
Пон Апр 03, 2023 8:19 pm |
|
|
valqk
|
А, оправили са го, значи. Ще я пробвам това лято. Благодарско!
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
Пон Апр 03, 2023 9:32 pm |
|
|
bubaru
|
Вчера направих бърз трип до Узана....приятно е мястото за каране...минах от София през подбалканския, после Шипка и на спускането към Габрово има една отбивка, която не я знаех...хубав нов път който води в посока Севлиево...от него слизайки в някакъв по-краен квартал на Габрово се хваща пътя за Узана (предполагам го знаете повечето)...там правехме едно време срещи, ама последно съм бил 2015-а мисля....до Узана почти цялата настилка е сменена, само последните няколко км. са стари, но се минава без проблем....
Планирал съм едно детайлно изследване на източните части на Родопите, като намеря време ще докладвам после какво е положението там....
|
|
|
Сря Юни 28, 2023 10:14 am |
|
|
Borisov
Регистриран на: Вто Авг 31, 2010 11:00 am Постове: 95 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback H6,2007
Рейтинг: 36
|
Здравейте колеги. Интересувам се от отсечката Велинград-Ковачевица дали някой е минавал от там.Малко ме притеснява , да не се набия в някой офроуд. Благодаря.
|
|
|
Пон Авг 07, 2023 1:27 pm |
|
|
bubaru
|
Borisov написа: Здравейте колеги. Интересувам се от отсечката Велинград-Ковачевица дали някой е минавал от там.Малко ме притеснява , да не се набия в някой офроуд. Благодаря. Такава отсечка няма...до Ковачевица се стига само откъм Гоце Делчевско....през Лещен, Горно Дряново та до Ковачевица и там свършва пътя.... Само да вметна и да предупредя, макар че май някой беше писал вече....НЕ минавайте през Дюлинския проход. Не знам какво ми трябваше та минах скоро през него (реших да избегна колони около Обзор и слънчака..). Отврат път, не ремонтиран от СОЦ-а ...на места е 1 лента почти, дупки много...та дори и в уж по-адекватните учатъци към Бургас вече като наближиш пак е супер накъдрен и друсащ асфалта....ужасно място....
|
|
|
Пон Авг 07, 2023 2:26 pm |
|
|
pantata
Регистриран на: Вто Юни 30, 2015 7:04 pm Постове: 352 Местоположение: София
Автомобил: Legacy MY07 H6, '21 320d xDrive
Рейтинг: 164
|
Borisov написа: Здравейте колеги. Интересувам се от отсечката Велинград-Ковачевица дали някой е минавал от там.Малко ме притеснява , да не се набия в някой офроуд. Благодаря. Колегата е прав, но да добавя, пътя от Велинград до Гоце Делчев е масло. Отбивката за Лещен е малко преди Гоце, нагоре не е зле, стар, но здрав път Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Пон Авг 07, 2023 6:00 pm |
|
|
bubaru
|
Правих уикенда една обиколка в Родопите...Пампорово - Рожен - Ардино - Кърджали- Черноочене-след това отбивката към Асеновград, Кричим- Широка Лъка- Пампорово
Доста приятно кръгче, ъпдейта е че от Пампорово до Кърджали през Ардино доста е оправен пътя и почти няма кофти участъци, само в покрайнините на Смолян нещо ремонтират....Другата добра изненада че отсечката Черноочене - Асеновград е почти цялата преасфалтирана и е много приятно за каране, заслужава си да се тества... На отиване минах през Цигов чарк - Доспат - Настан (Девин) - Пампорово....няма чак лоши изненади, но за съжаление Доспат - Девин все още е доста къдрав и неремонтиран участък, има на места пропаднал път...трябва да се внимава....
|
|
|
Пон Авг 28, 2023 9:30 am |
|
|
GeorgiIv
Регистриран на: Чет Окт 19, 2017 3:03 pm Постове: 253 Местоположение: гр.София
Автомобил: Forester SG 2.0X 2005 AT
Рейтинг: 247
|
Някой беше споменал качване към Белмекен през Сестримо. Пътят все още ли е приятен за разходка до язовира? Целта е да "съберем" малко есенни гледки.
_________________ Forester 2.0X, 2005, АТ
Пътуване без граници FB/travelpagebg IG:@travelpagebg
|
|
|
Чет Ное 02, 2023 4:34 pm |
|
|
sclera_bg
Автомобил: Impreza III 2.0R
Рейтинг: 75
|
GeorgiIv написа: Някой беше споменал качване към Белмекен през Сестримо. Пътят все още ли е приятен за разходка до язовира? Целта е да "съберем" малко есенни гледки. В края на август се качихме до язовира именно по този път (варианта през Чаира) и после през Юндола ходихме до Белица да видим мечките. Шофираше жена ми и остана много доволна (аз също). Последно през другия път (яз. "Станкови бараки") сме минавали преди три години и нямам представа за състоянието му в момента, тогава (края на март) ми се видя приемливо. Google maps упорито насочва по пътя през ПАВЕЦ "Белмекен"/яз. "Станкови бараки", сякаш път през Чаира не съществува, имайте го предвид.
_________________ ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R MT; EJ204 :::::
::::: Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 ::::: ::::: Lancia Dedra 1.6 LS SW 159B9.000 ::::: ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
|
|
|
Пет Ное 03, 2023 9:10 am |
|
|
GeorgiIv
Регистриран на: Чет Окт 19, 2017 3:03 pm Постове: 253 Местоположение: гр.София
Автомобил: Forester SG 2.0X 2005 AT
Рейтинг: 247
|
Благодаря! Най-много да отида по единия и да се върна по другия път
_________________ Forester 2.0X, 2005, АТ
Пътуване без граници FB/travelpagebg IG:@travelpagebg
|
|
|
Съб Ное 04, 2023 8:17 pm |
|
|
bubaru
|
Там настилката на места е доста компромис !!! Иначе е красиво.. Аз го минах с Джимни за всеки случай…
|
|
|
Съб Ное 04, 2023 9:47 pm |
|
|
Borisov
Регистриран на: Вто Авг 31, 2010 11:00 am Постове: 95 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback H6,2007
Рейтинг: 36
|
Здравейте. Колеги,пътя Омуртаг-Котел някой да има идея как е?Налага ми се ходене до Котел, та мисля от там да мина ,но нямам идея за пътя. Поздрави.
|
|
|
Пон Юли 08, 2024 2:21 pm |
|
|
pantata
Регистриран на: Вто Юни 30, 2015 7:04 pm Постове: 352 Местоположение: София
Автомобил: Legacy MY07 H6, '21 320d xDrive
Рейтинг: 164
|
Екстра е, трафик минимален