Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Покупка на Форестър със замяна на Импреса. 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 59
Автомобил: Lexus NX 350, Impreza
Телефон: +966536391532
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Имам една Импреса 2018 купена от Канада която искам да продам и да купя новия Фори.

Понеже не мога да се занимавам с продажбата, смятам да ида до шоурума на Субару в София и да ги помоля да оценят Импресата и да си доплатя за Форестър.

Въпросите са:

Много ли надолу ще ми дадат от цената на импресата защото имам подобен опит от Канада където оценката на дилъра обикновенно беше 30% по ниска от пазарната?

Новия Форестър заслужава ли си с този хибрид. Малко съм скептичен към новите технологии. Имах форестър 2012 и докато не почна да гори масло беше идеален.

Тая галимация със замяната и доплащането освен в България може ли да се направи някъде другаде в ЕС при условие че плащам кеш?

Пон Май 29, 2023 11:41 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5470
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Според мен шанса да ти изкупят колата е нулев, само заради факта че не е купена от тях. Допълнителна пречка е че колата е внос от Канада.
При всички положения е по-добре да си продадеш колата сам и после да купуваш нова

Пон Май 29, 2023 4:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 59
Автомобил: Lexus NX 350, Impreza
Телефон: +966536391532
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Vmax написа:
Според мен шанса да ти изкупят колата е нулев, само заради факта че не е купена от тях. Допълнителна пречка е че колата е внос от Канада.
При всички положения е по-добре да си продадеш колата сам и после да купуваш нова

Благодаря,

Не мога да продам колата сам защото аз не съм в България, а колата е там. :( Не искам да карам съпругата ми да се оправя с това.

Вто Май 30, 2023 6:51 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 693
Автомобил: Mustang GT, BYD Sealion 7
Рейтинг: 499
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Субару Моторс правят тази замяна само и единствено ако
колата е поддържана в сервиза им през целия период.
Днес говорих с един от служителите им точно по този въпрос.

Колега, другият възможен вариант е да я оставиш в автокъща и да се договориш със
собственика каква цена искаш от продажбата - другото за него.
Но трябва да намериш читава такава автокъща.

Поздрави

Сря Май 31, 2023 8:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема