Правила за пускане на обяви в раздела


Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
 Основни правила на форума 
Автор Съобщение
Site Admin

Регистриран на: Чет Юни 08, 2006 8:08 pm
Постове: 263
Местоположение: България
Отговори с цитат
Това е форум на феновете на Субару в България.
Участието Ви в него е привилегия, а не право. Дали ще имате право да изразявате мнението си в него зависи изцяло от поведението Ви.

Регистрации с чисто търговска цел не се толерират. Ако смятате, че можете да бъдете полезен, пишете на администраторите или модераторите преди да пуснете рекламата си.

При регистрация е добре да попълните населеното си място и автомобила, който имате. Може и по-късно да го направите в профила си.

Забранено е регистрирането на повече от един акаунт от едно лице.

Моля, преди да пишете, прочетете наличната информация! Използвайте търсачките и изчетете подобните теми, запознайте се със структурата, духа и атмосферата във форума! Ако не ви харесват или не можете да ги спазите - не участвайте!

Имайте уважение към останалите! Пишете на грамотен български език с кирилица. Обиди и проява на неуважение към друг участник ще бъдат санкционирани без предупреждение.

Задачата на Модераторите е да поддържат духа на форума и действат въз основа на личната си преценка. Действията им не са обект на публична дискусия. При регистрирането си сте се съгласили, че те имат право да редактират и изтриват мненията ви. Само те решават кое мнение да бъде изтрито и кое не. Ако това не ви харесва - не участвайте!

Ако имате нова информация, мнение, абсолютно същия проблем или решение по разискван вече въпрос - пишете в съответната тема, ако не - направете нова. При писане на ново мнение в съществуваща тема спазвайте основната тематика. Ако дискусията се отклони в друга интересна посока, тя може да бъде отделена в нова тема от модераторите. Мнението си може да редактирате до 1 час след пускането му, след това то става публична собственост на форума при условията на Криейтив Комънс лиценз.

При създаването на нова тема помислете за коя секция е най-подходяща. Съобразете заглавието и да е максимално описателно. "Здравейте", "Помощ", "Проблем с Легаси" и други не са подходящи. Бъдете максимално подробни, когато искате помощ за даден проблем - задължително напишете модел, година, двигател, вид гориво, скорошни ремонти и проблеми, както и населено място!

При копиране или превеждане на материал от друг сайт е добре поне да има и връзка към оригинала и да се съобразите с правата за ползването му.

За всякакви оплаквания, проблеми с форума и т.н. можете да изпращате лични съобщения на администраторите и модераторите.

Пет Ное 06, 2009 8:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Регистриран на: Пет Апр 05, 2024 4:55 pm
Постове: 1
Автомобил: Субару Форестър
Телефон: 0876 411467
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, искам да пусна обява за моето Субару. Перфектно е , но се налага да се разделя с него. Как да пусна обява ?

Пет Апр 05, 2024 5:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Site Admin

Регистриран на: Чет Юни 08, 2006 8:08 pm
Постове: 263
Местоположение: България
Отговори с цитат
s6li73 написа:
Здравейте, искам да пусна обява за моето Субару. Перфектно е , но се налага да се разделя с него. Как да пусна обява ?


Пуснете го в сайтовете за обяви. Форумът е предимно за общуване между участниците. Секцията за обяви е в помощ на това общуване.
Създава се доверие между съфорумците във времето и това помага да се довериш на дадена обява.
Новорегистриран акаунт, който пуска обява е еквивалентно на тези в специализираните сайтове.

Пет Апр 05, 2024 6:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема   [ 3 мнения ] 

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 гостаТърсене:
Информацията от този форум може да се ползва свободно при условие, че посочите източника. Форумът и всички качени файлове се ползват при условията на Криейтив Комънс договор! Криейтив Комънс договор