Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Клониране на ключ 
Автор Съобщение

Постове: 151
Автомобил: Outback 3.0 H6 04
Рейтинг: 69
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте, колата ми от Канада дойде с един ключ, засега работи отлично, но искам да имам и втори. Имам оригинален ключ американски (идентичен на външен вид) от друга кола. Ключарят ми казва ,че не може да запише моят ключ върху другия. Дайте някакви насоки или контакт на човек който да свърши работа. Форестър 2018

Изпратено от моят RMO-NX1 с помощта на Tapatalk

Сря Май 07, 2025 10:10 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Отговори с цитат
Проблема се реши с поръчване на нов ключ афтърмаркет (1:1 е с оригинала на външен вид) и обучение към колата от ключар. Обща стойност 300 лв.

Вто Май 13, 2025 9:59 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За да е полезно на другите - дай информация от къде си взел афтърмаркет ключа и кой ключар е свършил работата.

Вто Май 13, 2025 6:15 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Отговори с цитат
Ключа купих от www.autokeysbg.com на сайта има телефон, човека се казва Максим и е изключително любезен и подробен, директен вносител на автоключове и звучи много компетентно. Продаде ми ключа за 170 лв и ме насочи към ключар в моя град който да го обучи, за Благоевград това е Милен от фирма МайсторО, офиса е на "14 ти полк". Обучението отне около 15 мин (колата трябва да е там,) и още 5мин. нарязване на аварийния ключ. Цена 130 лв. с издадена фактура.
И от двамата съм с отлични впечатления и препоръчвам.

15

Сря Май 14, 2025 6:38 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема