Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
| Автор |
Съобщение |
|
Azumi
Регистриран на: Вто Апр 15, 2008 9:26 am Постове: 344 Местоположение: София
Автомобил: Субару Форестър 2.0 X '03, МТ
Рейтинг: 9
|
|
Напълно подкрепям.
_________________ FORESTER 2.0 MT 92KW MY'03
|
|
|
|
| Чет Яну 15, 2009 11:40 am |
|
|
|
=Alex=
|
galino написа: =Alex= вече прекаляваш, предполагам, че си имал добри оценки по Български, ако не си...имаш от мен шестица....или си ПРОДАВАЧ на АУДИ, а? С всички качества на Ауди, можеш да осветляваш ФОРУМА и Феновете на АУДИ.
Приеми този пост като последно предупреждение!
Колега, никой не съм занимавал с моето Ауди. И не, не съм продавач на Ауди, споко.
Ако забелязваш темата е Ауди вс Субару, извини ме, че пиша точно в нея. Нормално е да очакваш в точно тази тема да има хора, разбиращи от Ауди. И още по-нормално е като влезеш в нея - да има инфо предимно за Ауди и Субару. Не съм заставил никой да клюца именно в/ъ тази тема, нали?
Или какво е правилното за теб - да си пишете вие вътре? И какво обективно и преди всичко вярно ще напишете? Определено не сте готови за подобна тема. Аз и моя компания сме работили за конструкторските отдели на Ауди (по-специално в ел/мултимед. част) и претендирам да поназнайвам доста неща. Дайте ми вашия експерт да си говорим (не спорим/заяждаме/караме), а останалите минете в Read-Only. Така ще сте по-полезни на ТАЗИ тема.
Аз лично бих се радвал, ако ти имаше подобен опит в Субару - бих чакал с нетърпение всеки твой пост, защото той ще ме направи по-грамотен. После вече сам ще си преценя кое е правилното за мен.
И, моля те, по-кротко с ултиматумите, колега. Ако имаш да казваш нещо смислено, го казвай, ако не - по-добре - рийд онли.

|
|
|
|
| Чет Яну 15, 2009 11:55 am |
|
|
|
Legacy BTD
Регистриран на: Вто Яну 13, 2009 12:33 pm Постове: 80 Местоположение: София Рейтинг: 4
|
|
Колеги , така или иначе не можете да си докажете с приказки абсолютно нищо, вадете шпагите изберете терен и го решете този спор в РЕАЛНИ УСЛОВИЯ , а не почуквайки клавишите с втренчен поглед в онова квадратно шарено нещо пред вас.
Ако ви стиска разбира се
|
|
|
|
| Чет Фев 05, 2009 1:15 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
Ами хайде.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Чет Фев 05, 2009 11:32 pm |
|
|
|
galino
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:37 pm Постове: 1016 Местоположение: Gotham City
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
Рейтинг: 14
|
Legacy BTD написа: Колеги , така или иначе не можете да си докажете с приказки абсолютно нищо, вадете шпагите изберете терен и го решете този спор в РЕАЛНИ УСЛОВИЯ , а не почуквайки клавишите с втренчен поглед в онова квадратно шарено нещо пред вас. Ако ви стиска разбира се
 Реални условия имаше на Юндола,ние бяхме там, а ти защо не дойде? 
|
|
|
|
| Пет Фев 06, 2009 7:30 am |
|
|
|
Legacy BTD
Регистриран на: Вто Яну 13, 2009 12:33 pm Постове: 80 Местоположение: София Рейтинг: 4
|
|
Там не съм ходил от 15 години и като видях пейзажа ме обзе меланхолия , всяка година съм прекарвал по 20 дни в станцията на автомобилния транспорт (ДАП) , която била запустяла доколкото разбрах и не работи от години.
|
|
|
|
| Пет Фев 06, 2009 9:09 am |
|
|
|
Basaev
Регистриран на: Чет Фев 14, 2008 9:24 pm Постове: 42 Местоположение: СОФИЯ Рейтинг: 0
|
|
Ейййй отдавна не съм влизал в този форум и изпуснах скандала с това изпикано АУДИ . Не карам Субару,щото немам кинти за такава кола,а не карам АУДИ,щото на тая пътека дето пасе Аудито,там Субарото е срало......аре лека на келеша с АУДИ-то.
П.С.....да не говорим,че друг е въпроса,че на тоя кевезарник А6 да му смениш анренажния ремък,се сваля - решетка,радиатори,фарове,маски,брони....май само ауспуха не се сваляше....ебати емитацията на автомобил и шега на немците .
|
|
|
|
| Пет Фев 13, 2009 1:13 am |
|
|
|
imprezaWRX
Регистриран на: Чет Фев 22, 2007 2:38 pm Постове: 1791 Местоположение: Белово
Автомобил: Mazda 3 2.0 disi
Рейтинг: 0