Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр 1, 2  >
 Вандалска история във Варна 
Автор Съобщение

Постове: 21
Автомобил: Outback 3,6 AT 2010
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет на всички! Да ви се оплача: снощи във Варна са ми изкъртили двете огледала (стърчат само кабели в момента), всичките чистачки и са ми счупили десен фар и стоп. Колата е аутбек 3,0 2005г., златист металик. Беше паркирана съвсем културно на обособен паркинг пред блок, зад пазара Левски. Преди да видя фаровете в снега тази сутрин си мислех , че схемата е кражба с цел продажба, но явно е просто аграрно изпълнение... Ако все пак на някой му предложат такива неща за продажба, да знае... (изпочупили са огледалата и чистачките като са ги къртили; едва ли имат много търговски вид:) Сега тепърва ме чакат разправии със застрахователи, полицията и т.н. Понеже ме съмнява да платят чистачки и огледала си търся такива. Ако имате предложения.... Айде и да не се случва на други:)

Сря Мар 07, 2012 12:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако ясно си личи, че огледалата са изкъртени, тоест останали са части от тях по колата, а и при положение, че ясно се вижда, че събитието е злоумишлени действия на трето лице, би трябвало да ти платят. Дори и да ти откажат първоначално, ти не се отказвай - пиши писмо до компанията и по-точно до директор ликвидация, излагайки обстоятелствата - явен вандализъм. Дори и да не са в риск (тоест, пълна липса на огледалата), при добре написано писмо и добра застрахователна история (ако си дългогодишен клиент, или имаш повече застраховани коли и/или други застраховки, намери начин да го споменеш пинизчийски в писмото), има много голяма вероятност да ти платят. Успех и не се ядосвай - пълно е с кретени - вероятно си паркирал на "нечие" място. Виж кой паркира там обичайно и му насрочи спаринг среща. :)

Чет Мар 08, 2012 1:10 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Еии...гадове. Някой пак е решил че има нотариален акт за паркинга. Във Варна е често срещано, особено ако си с друга регистрация. Дано да се разминеш с по-малко нерви.

Чет Мар 08, 2012 7:57 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 16
Нов фен
Отговори с цитат
Изроди :(

Чет Мар 08, 2012 8:50 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 596
Автомобил: ПIV'14; ТЛК200'14; SF2,0XT'2017
Рейтинг: 79
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тия изроди да мое да ги разбере човек кои са па да им се ..... хубавата ... ужас! Съжалявам човеко!

Чет Мар 08, 2012 9:46 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Супер гадно човече,дано бързо се оправят нещата....в съседния вход имам 2-ма такива малоумници дето си мислят че местата пред блока са техни,та кога ли ще им начупя зъбките :lipseal:

Чет Мар 08, 2012 10:02 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 674
Автомобил: Subaru impreza 2.0R,MY06
Телефон: 0897808143
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Лоша работа,само ядове с такива вандалски изпълнения.Не мога да ги разбера тия вандалчета,какво им пречи колата ,че я закачат.Късмет колега.

Чет Мар 08, 2012 11:01 am
Върнете се в началото
Профил YIM
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Бе те хора пребиват за 5лв .... :facepalm:

Чет Мар 08, 2012 11:45 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Неприятна история, колеги! :( Такива хора е малко да ги прибиеш, директно в Алкатраз за 20 години. ](*,) Никаква милост.
Дано колегата по-бързо си оправи колата и да се радва на любимата марка. :good:
П.П. Пацо, само така, няма да остъпваш на някакви си тюфлеци.. :listen:

Чет Мар 08, 2012 12:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Да, със софийска регистрация е колата и не домува на това място.

Чет Мар 08, 2012 1:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Какви са отзивите от застрахователя?

Чет Мар 08, 2012 1:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 263
Автомобил: subaru leone,mercedes-benz C-180
Телефон: 0878347326
Рейтинг: -27
Кофти...
Отговори с цитат
Аз имам и 190-ка и пред входа 2 пъти ми къртиха мерника(единия път беше посред бял ден) та ако бях го видял щях да набия хубаво да го вържа за едно дърво и да му сваля гащите та да му лъсне задницата па някой може и да го ............ че така.Една вечер (скоро беше) някво пишлеме на осветено място разби прозореца на едно такси виках полиция ама нищо
Дано по скоро си оправиш колата

Чет Мар 08, 2012 1:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Има вече възлагателно писмо, в което са упоменати всички неща, но тъй като колата е по-стара от 4 год. най-вероятно няма да платят за оригинални части. Все още няма окончателно становище по този въпрос. До ден-два ще стане ясно.

Чет Мар 08, 2012 3:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Неприятна работа, На Москвича ми бяха строшили и двете огледала на времето, но не могли да ги изкормят и едното му строшили стъклото от яд явно. Друг случай, пътувах за морето и спряхме в Ст. Загора да преспим и рано сутринта потеглихме ...и към Созопол до боровата горичка, дето изгоря, нещо взе да хрупа яко на предна дясна гума и си помислих, че е каре, като вдигнах гумата, клати се два пръста, всички болтове развити, другата предна също развити ама държат леко, с ръка да ги отвиеш. Та предполагам, че предните ми бяха по-нови, (тогава тъй се сменяха, старите отзад и взимаш две нови), някой в споменатият град ги е харесал, ама не му е стигнало времето да ги свали, че тръгнах по-рано сутринта по тъмно, без малко да си убия семейството. Та, както казва Иванчо Йотата, този ако го бях хванал, сега нямаше да е жув. :giggle:
Сега по навик преди да тръгна на дълъг път с крак ги разклащам всичките в горният край за луфт.

Чет Мар 08, 2012 3:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Отговори с цитат
гадна картинка,ще ти възтановят огледалата,къде ще ходя,пък и какво ти пука като не са оригинални...???нали има огледало което на външен вид изглежда като истинското.

Последна промяна valadares на Чет Мар 08, 2012 7:43 pm, променена общо 1 път

Чет Мар 08, 2012 7:15 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Почти сигурен съм, че няма да успеят да намерят алтернативни части за този бек и щат не щат, ще сложат оригинални. Досега не съм успял да намеря алтернативни едрогабаритни чарколяци, ама знае ли ги човек какви източници имат... :)

Чет Мар 08, 2012 7:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 65
Автомобил: outback 2.5 2004
Нов фен
Отговори с цитат
Не се притеснявай колега скоро по щета и на мен ми смениха броня и фар и всичко си е оригинално ,колата е 2004г. :good:

Чет Мар 08, 2012 9:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И аз силно се съмнявам да ти намерят заместители ](*,) .Единствено втора употреба,но и това не е много лесно.Така,че смело.Ще я оправят нали затова си плащаме. Здрави да сме.Колите ще ги оправим.А тъпанарите няма да свършат. :bow: :lipseal:

Пет Мар 09, 2012 10:06 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Определено не съм изненадан. Търси гараж под наем . Аз живея в баш в района мога да ти препоръчам сот фирма на лични.15 лева на месец спиш спокойно, отдено дистанционно с паник бутон ти е в джоба каквото и да стане момчетата са за 5 минути с моторите пред вас. За Бг кола и жена по улиците нечукнати няма затова не е добре да се сотавят безнадзорно изнендаи по-скоро ще има . Това е положението-простотия до шия.Ако си в къща - дувар 3 метра висок и счупени стъкла отгоре налепени и поляти със старо масло да се хлъзха хубаво е другото стандартно решение :cool: (в Китай съм в момента и сме с таква охранителна "система" в завода :bow: ) . За индиански държави трябва индиански решения ...

Сря Мар 14, 2012 6:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Отговори с цитат
Брато, нека бат Емо да гледа кой спира на това злощастно паркомясто и после въпросният МЕН може да падне и да си фчупи капачките ROFL ! Тогава да дойде да го оперираш, пък аз ще дойда да ти помагам :good:
P.s. Мамка му и изрод- син да му се роди, зет да му доведе :cry:

Съб Мар 17, 2012 10:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр 1, 2  >