Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Cтържене в областа на скоростната -subaru forester '99 turbo 
Автор Съобщение
Пресен - пресен
Аватар

Постове: 2
Автомобил: Subaru Forester
Телефон: +33660739382
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги!
Безкрайно ми е неприятно, че първото ми включване в форума е свързано с проблем. He малко часове прекарах във форума (инкогнито) докато подбера автомобила, които да ми пасва на 100%. Хиляди благодарности на всички, които допринесоха за избора ми макар и индиректно. Благодарности разбира се и към колегата "jovanni" от които купих МЕЧТАНИЯ. Изключително симпатичен, отзивчив и мераклийски отворен към поддържането и ъпгрейдването на съзвездното бижу. За стегнатото състояние на "горския" се изказаха не малко разбирачи от което останах безкрайно щастлив.
След прилично натоварване потеглихме от България и като на шега пристигнахме на френска територия, където ще бъде новият дом на Звездния. Въпреки пословичната му здравина, вce пак не е вечен и първия проблем е вече налице. Обаче съм сигурен, че задругата на "съзвездието" ще ce обедини за пореден път и ще помогне с компетентно и оптимално решение на проблема.
A ето и проблема:
От известно време се появи неприятно стържене под купето (мисля че идва някъде от скоростната или кардана ). Появява се когато колата е на скорост и педала на газта е натиснат. Когато газта е отпусната старженето изчезва. Hяkakви предположения за болестта и дали може да се отстрани проблема извън сервиза (усложнение на ситуацията идва от там че се намирам в Париж и не ми се ще да го вкарвам в сервиз на субару поради гюлотинния ефект на касовата бележка)
Предварително благодаря за съдействието !

Чет Ное 14, 2013 12:29 am
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен
Аватар

Постове: 2
Автомобил: Subaru Forester
Телефон: +33660739382
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Енигмата започва да се разплита. След като вдигнахме колата, единственото което успяхме да установим е че стърженето идва от края на скоростната кутия. Следва продължение.

Пет Ное 15, 2013 12:18 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 414
Автомобил: SUBARU Legacy 2.2 GX, Outback H6
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Колега поздравления за покупката, нека със здраве да и навъртиш милион километра... :) За съжаление въпреки пословичната си здравина и тези коли са машини и те също както останалите в един момент се чупят, но не толкова често колкото Пежо примерно... :) Бих те посъветвал да си пуснеш темата в раздел Forester така ще я видят повече хора каращи съответния модел... Успех!

Пет Ное 15, 2013 12:32 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема