Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Внос от Швейцария - как? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 753
Автомобил: SPEC B, Forester SG
Рейтинг: 51
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги, има ли някой който лично е внасял кола от Швейцария, или е 100% наясно каква е цялата процедура ??
Въпроса ми е следния : харесъл съм си автомобил в района на Берн, но превозвачи обаждат страшни цени или срокове с неясен край :-~ , затова вероятно сам ще отида да си я докарам. Какви документи се оформят на място, как се вади "Т1", транзитни номера, колко струва всичко това ?
Моля за мнения само от хора, който могат да дадат полезна информация.
Благодара предварително на всички отзовали се :good:

Монтаж на ГИ

Иван Костадинов

0899366111

Чет Дек 05, 2013 8:01 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 19
Автомобил: Forester 2.5 XT Ltd.
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
На камионче ти излиза по-евтино(на камион-около1200лв,на ход около 1400лв.) и ти е по-сигурно. Ако не си сигурен в колата и стане нещо по път , ще ти излезе златно. Съвет от мен: по-добре на камион особенно ако не си ходил и не си наясно с нещата. Само с обяснения от тук ,трудна работа.

Чет Дек 05, 2013 9:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 67
Автомобил: Legacy&Lancer Evolution
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
jovanni написа:
Колеги, има ли някой който лично е внасял кола от Швейцария, или е 100% наясно каква е цялата процедура ??
Въпроса ми е следния : харесъл съм си автомобил в района на Берн, но превозвачи обаждат страшни цени или срокове с неясен край :-~ , затова вероятно сам ще отида да си я докарам. Какви документи се оформят на място, как се вади "Т1", транзитни номера, колко струва всичко това ?
Моля за мнения само от хора, който могат да дадат полезна информация.
Благодара предварително на всички отзовали се :good:

търси в интернет има всякаква информация,отиди и сам си я вземи с някой който разбира от коли,не се занимавай с измамници ,които да ти я докарат и биха ти свалили и дори антената ,за да изкарат жълти стотинки !

Пет Дек 13, 2013 1:15 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема