Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Странно светване на всичко по таблото!!! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 203
Автомобил: Outback B13
Рейтинг: -24
Кофти...
Отговори с цитат
Здравейте преди малко докато се прибирах намалих за да спра на един светофар и всички светлини на таблото ми светнаха все едно е изгаснала колата,дори и оборотомера се занули. Странното обаче е,че волана се въртеше лесно а понеже слушах музика не можах да разбера изгаснала ли е колата или не.Освен това аз завъртях ключа в положение напълно изключен и след това запалих но завъртя малко повече от обикновено та се чудех дали е станала някаква опасна компютърна грешка.След това гасих и палих още 2 пъти без абсолютно никакви проблеми и без да светва нищо на таблото.
Споделете ако на някого му се е случвало или има подозрения от какво може да е.
Естествено остава и подозрението ми,че може да е изгаснала при спирането на светофара(да съм я изпуснал някак плавно) :-?

Пон Дек 16, 2013 7:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 463
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колата автоматик ли е?
На мен един път ми се е случвало подобно нещо,изгасна ми при рязко спиране на стръмно надолнище и завой едновременно.Запалих и тръгнах и повече никога не се е случвало да ми изгасне колата,ако вземе да го прави пак,и по често тогава му търси проблема иначе няма смисъл да го мислиш. :beer:

Пон Дек 16, 2013 8:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Кофти...
Отговори с цитат
Не е автоматик,предполагам,че най вероятно аз съм си я изпуснал но заради музиката въобще не съм разбрал,а понеже съм бил в съвсем леко движени преди да спра окончателно се е въртял по-лесно волана.
Благодаря :good:

Пон Дек 16, 2013 9:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
провери си как зарежда алтернатора ;)

Пон Дек 16, 2013 10:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Кофти...
Отговори с цитат
Определено се касае за изгасване на автомобила,алтернатора зарежда нормално но не зная на какво се дължи гасненето,наблюдението за сега ми е,че се случва след рязко ускорение на къса дистанция.
Не съм пробвал дали ще го направи и на бензин(но ако не то значи се касае за настройки на газовия инжекцьон)

Чет Дек 19, 2013 6:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Кофти...
Отговори с цитат
Темата е за триене.
Няма нищо странно,а всичко идва от настройките на газовата уредба и в следствие на това колата гасне,но след пренастройване всичко е наред.

Пет Дек 27, 2013 9:25 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това е газовата и настройките и най-вече от кофти газ, когато е бедна сместа при натискане на спирачка колата гасне и аз го ядох със старата газова с плочката при едно сипване на еко, колкото пъти матисна по нанадолното спирачка отлкова пъти загасна, тогава не знаех че се пали и на N в движение и чаках да справа за да паля беше цирк в 2 през ноща.

Сря Окт 22, 2014 1:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема