Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 информация за 2.0 дизел от 2009г. хечбек 
Автор Съобщение

Постове: 3
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
колеги, някои може ли да ми каже нещо за субару импреза 2009г. дизел 2.0л и 150к.с. хечб http://ddrumev.snimka.bg/?album;aid=800863;pid=32484745

Нед Яну 26, 2014 7:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
колеги, някои знае ли нещо за това субару, характеристика, да ли е добър този двигател, нещо за тази кола, моля пишете. БЛАГОДАРЯ предварително. [-o< [-o< [-o< [-o<

Вто Яну 28, 2014 7:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей колега! Как да ти отговори човек на това което вижда. Отварям само една снимка на колата. Нищо друго-цена, километри, произход, обща информация, къде се намира колата.
Колата изглежда лъсната. Двигателя е надежден. С изключение на една проблемна серия колянови валове. Но тези които не ни информираха за това, вече не са на пазара. Разхода е много добър. Естествено дизел.
Но пак споменавам, това е само нагледен коментар. А друго е реалноста. Събери още матерял и ще получиш адекватно мнение.
Успех с избора. ;)

Вто Яну 28, 2014 8:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
колега, интересува ме предимно двигателя, добър ли е, дава ли дефекти и ако да какви са те, разход на гориво, плюсове и минуси на този мотор и да ли това субару върви добре на пътя с дизела, цената не ме интересува. и все пак благодаря.

Сря Яну 29, 2014 11:55 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега има цял раздел"Боксер дизел"във форума,прегледай го(защото явно не си) и ще си отговориш на въпросите сам.Както ти е казал колегата
"tony",има една дефектна серия колянови валове,но мисля,че това можеше да се провери по VIN номера на колата :-? .
ddrumev написа:
цената не ме интересува.
("дай боже всеки му" :D ) при това положение всичко останало е на заден план-разход,ремонти и т.н. не би трябвало да те притесняват ;) .

Сря Яну 29, 2014 12:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема