Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Помогнете за избор на ново Субару 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,бих искал ако има някой по информиран от мен да сподели.
Искам да закупя две нови Субару Форестер или Аутбак за мен и брата.Приятел ми спомена за
вносител от Турция "Нептун Ауто" за евентуално по добри цени.Ако някой ме посъветва как би ми излязло
най-изгодно,от кой вносител,важат ли гаранциите в България/аз съм от Варна -Субару Трейдинг е официалния
дилър/.И не на последно място...как са новите Форестър и Аутбак,качествени ли са,кое е по добро/имам предвид за автоматик последно оборудване/.
Благодаря предварително.

Пон Фев 03, 2014 6:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 69
Автомобил: subaru impreza
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
аз съм карал тяхна импреза и съм нямал опаквания гаранцията беше само за двигателя май,колкото до скоростите аз кола с ръчни не бих карал никога няма смисъл да сменяш съединители ;)

Пон Фев 03, 2014 6:54 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей колега.Щом говорим за нови машини =D> ,каквото и да вземеш няма да сгрешиш.По принцип Аутбека е по-голямото от двете(багажно пространство),но пък Форестъра си е някак си по джипка(ако може така да го наречем).Мисля също,че Аутбека вътре е по-луксозно изпълнение(чак луксозно не :) ,но все пак).А от къде ще го вземеш...какво да ти кажа от където ти направят по-хубава цена.За "Нептун Ауто" има писано във форума,потърси,а за Субару Варна-свестни са и са много разбрани,нямаш проблеми и за сервизно обслужване и за каквото и да е.Остава да проучиш въпроса с цените и си ти :good: .Успех!

Пон Фев 03, 2014 9:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Звънни в Субару Варна и говори с Пламен
имаха нещо изгодно,но не помня какво точно.
А и сега са внос от Германия и имат гаранция на всичко.

Пон Фев 03, 2014 10:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не се занимавай с Нептун Ауто- пълни измекяри са! Моят Форестър е оттам и още чакам един ABS сензор (1,5г). Ако искаш CVT кутия - Аутбека дизел има. Форко дизел засега е само с ръчка, но от Март ще има и той! Ако караш дизел разбира се. Пламен е много точен и ще се разберете.

Вто Фев 04, 2014 8:01 am
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря колеги.Така или иначе имам още малко време...ходих в Субару Варна но правят минимална отстъпка от цената,въпреки че искам две наведнъж и разочароващо нямат въобще тестови Аутбак..само на снимка :facepalm: /че аз така мога и от E Bay да си купя/....мисля да отскоча до Бургас да проверя Аутбак там...

Вто Фев 04, 2014 9:15 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Те пък в Бургас имат 4 аутбека :cool:
Затова последния дизел-автомат го купиха хората от Варна
Успех

Вто Фев 04, 2014 10:12 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Отговори с цитат
milenzh написа:
....мисля да отскоча до Бургас да проверя Аутбак там...

Не,не неправи тази грешка! ](*,) Тук карат само тестов Форестър. Салоните им са празни и обръщат внимание само ако си копуваш Great Wall. Компетентност=0. Само авто центъра им е уникален, а съдържанието вътре.... :listen:
В София, преди празниците салона им беше пълен. Но сега, незнам. Варна е мястото!
Успех с избора!

Сря Фев 05, 2014 9:44 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 46
Автомобил: legasy 2000
Нов фен
Отговори с цитат
Колега съжалявам че чак сега се зачитам в тази тема но нека да се знае и за напред ако имаш интерес за нови автомобили внос от Америка аз съм на линия тук мога да дам актуална цена за всеки модел към настоящ момент и при интерес да се спазаря с дилара мога да я платя тук и да я изпратя в България пътува около 40 дни .Цените тук нямат евивалент в Европа
Пример аз купих Аутбек viewtopic.php?f=2&t=9257&start=100 за 30.000 долари в сравнение цената в БГ 98000 лв. без ддс за същия ако някой има интерес може да пише тук или да звънне на номера ми тък
+1331 465 4365 по принцип аз работя през ноща което си е ден в БГ

Нед Фев 09, 2014 5:19 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 231
Автомобил: Outback Touring XT VSI-3 DI
Телефон: 0898624058
Рейтинг: 373
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, тестови Аутбек сигурно няма да намериш при дилърите в България. Преди 4 месеца беше такава ситуацията, за съжаление едва ли се е променила към по-добро към този момент. Тогава исках да купя нов Аутбек или Форестър и трябваше да ги пробвам някъде, все пак не струват малко пари. Но уви не успях да открия тестови Аутбек нито в Пловдив,нито в Бургас, дори и в София. Предлагаха само по каталог. В София имаше един изложбен експонат който можеше да се разглежда само в шоурума, поради липса на застраховка и регистрация. :-? :-~ Тествах все пак един Форестър, за да придобия поне някаква представа за новата им модификация с Lineartronic кутия. След няколко дни имах късмета да тествам един американски 3.6R и решението коя кола е подходяща за мен и моето семейство беше взето много лесно. Форестър е прекрасен автомобил с изявени офроуд качества, докато Аутбек според мен е по-универсален автомобил. Има перфектна возия на дълъг път, без да уморява шофьора и пътниците. Товари адски много багаж, деца още повече/при мен са двама тинейджъри на 17-18г. плюс едно голямо детско столче/. В градски условия се представя учудващо добре имайки предвид неговите габарити. Като прибавим и чудесния H6 удоволствието е страшно. С една дума идеалния семеен автомобил. Цената на нов 3.6R в България е 90000лв с ДДС и включена отстъпка от порядъка на 8000лв. В Германия нов 3.6R с всички екстри включително McIntosh озвучителна уредба и 5 години европейска гаранция, се предлага за 36000евро с включен 19% ДДС. Ако имаш възможност да си оправиш ДДС-то, разликата в офертите става драстична. Другият вариант е автомобил на 4-5 години и малко километри, като за 3.6R цената пада почти двойно спрямо цената на нов. Аз избрах последния вариант и купих моя Аутбек от дилър на Субару в Италия. Успех в начинанието!

2017 Outback 3.6R LPi
2017 Forester XT 2.0DIT
2017 XV Crosstrek LPi
2010 Outback 3.6 LPi

Пон Фев 10, 2014 8:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 104
Автомобил: Outback H6,2007
Телефон: 0884545974
Рейтинг: 66
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте.Кандидат собственик съм за Субару и искам да попитам може би един странен въпрос.
От Легаси и Аутбек кое вози по-"меко".Питам защото леко ме притесняват тия 215/45/17 на Легасито,но пък гледам че така излизат заводски.
Наясно съм с разликата на клиренса на двата модела,но не съм карал нито един от двата.Истината е че и двата варианта ме привличат страшно,
но поне да знам какво да очаквам.
П.С.Говоря за Легаси IV-Аутбек IV.

Благодаря.

Чет Яну 22, 2015 9:14 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема