| Автор |
Съобщение |
|
SCRAPPER
Регистриран на: Пон Яну 16, 2012 10:31 pm Постове: 397 Местоположение: Bulgaria;Sofia/Ireland/Slovenia
Автомобил: Душата ми кара AMG
Рейтинг: 122  
|
Здравейте колеги, Нека ако някой има някаква идея или знае как да помогнем на Варненци след потопа вчера да сподели. Лично аз имам много приятели там и заминавам утре там да помагам. Нека ако някой дочуе за някаква организация да я коментира и да видим с какво можем да помогнем в такъв момент  . Благодаря
_________________ Не е важно да губиш красиво,важно е да биеш грозно ! Не е важно колко коня имаш под капака, а какво магаре е зад волана!
|
|
13
|
|
| Пет Юни 20, 2014 7:16 am |
|
|
|
steling
|
|
Положението в града е нормално сега, само в Аспарухово е АД. От сутринта хвърчат пожарни патрулки и линейки. Водата на гаровия площад снощи в 19.30 беше малко над метър и половина. До колкото знам в момента Аспарухово е отцепено, мостът е блокиран от коли и липсата на настилка на места. А дъждът продължава. Екипите на БЧК и Гражданска защита са там от снощи. Гледката е потресаваща.
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Пет Юни 20, 2014 7:52 am |
|
|
|
haplio
Регистриран на: Пет Май 10, 2013 10:05 am Постове: 49 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
|
По телевизията казаха, че ще се събират помощи пред катедралата в 10, но колко е истина не знам
_________________ http://bgprospector.com/phpbb/index.php
|
|
|
|
| Пет Юни 20, 2014 8:31 am |
|
|
|
SCRAPPER
Регистриран на: Пон Яну 16, 2012 10:31 pm Постове: 397 Местоположение: Bulgaria;Sofia/Ireland/Slovenia
|
|
_________________ Не е важно да губиш красиво,важно е да биеш грозно ! Не е важно колко коня имаш под капака, а какво магаре е зад волана!
|
|
|
|
| Пет Юни 20, 2014 9:11 am |
|
|
|
steling
|
Платформата за дарения чрез SMS-и DMS е претоварена от съобщения за Варна. Това е причината хората, изпратили съобщениеие DMS VARNA на номер 17 777 не получават потвърждение, че са дарили 1 лев в помощ на Варна. Със сигурност всеки ще получи потвърждаващ SMS, но с известно закъснение заради претоварването. Само за 30 минути са били събрани 10 000 лева чрез дарителски съобщения. 
|
|
|
|
| Пет Юни 20, 2014 12:12 pm |
|
|
|
SCRAPPER
|
|
|
|
|
|
| Пет Юни 20, 2014 1:46 pm |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
|
За съжаление парите и "спешните мерки" на "премиера" няма да върнат живота на хората! Затова може да не се бърза вече с почистването на улиците, каналите и дерето! След дъжд качулка е казал Народът!
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".
|
|
|
|
| Пет Юни 20, 2014 2:12 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
Наши хора 
Прикачени файлове:
Снимка0051.jpg [ 229.78 KiB | Прегледано 700 пъти ]
|
|
|
|
| Съб Юни 21, 2014 10:17 am |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
|
Юли?
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Съб Юни 21, 2014 11:56 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
Юли walker и Жорката msdjorjo 
|
|
|
|
| Съб Юни 21, 2014 12:53 pm |
|
|
|
pj
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 1:19 am Постове: 127 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza 2.0GX, MY2001, AT
Рейтинг: 25
|
Пичове, В Аспарухово имат нужда от здрави ръце, лопати, кофи, вода за пиене и най-вече хора да помагат. Дворовете, партерите и мазите на къщите от сп. Калин надолу са пълни с гадна, лепкава и миризлива тиня. Тя трябва да се изчисти спешно за да не плъзнат зарази. Не очаквайте организация. Там такавя няма. Тръгвате от къща на къща и където има нужда от помощ се включвайте. Хората са изморени много. От три дни ринат кал и тиня. Вонята започва да се засилва. Имайте предвид, че не им ли помогнем няма кой ... Журналистите преекспонират щетите на този етап, но ако не се почисти барзо, тогава може да стане по-страшно. Имайте предвид, че по главния път дето са камерите и драскачите има повече сеирджии от работещите....  Както и да е ... Няма да започвам да плюя щото ще наводня форума. Идете и вижте сами.
_________________ Ziezi ex quo Vulgares - 354 A.D. - анонимен латински хронограф.
|
|
|
|
| Съб Юни 21, 2014 3:48 pm |
|
|
|
stenly2777
Регистриран на: Нед Апр 26, 2009 5:59 pm Постове: 221 Местоположение: Варна
Автомобил: Smart for Four EQ Hyundai Kona EV
Телефон: 0887 93 70 90
Рейтинг: 99  
|
|
Утре в 10.45 ще бъдем на паркинга на Кметство Аспарухово /Сити център/ - там има пункт на БЧК. Който има възможност и желание...
|
|
|
|
| Съб Юни 21, 2014 9:14 pm |
|
|
|
pj
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 1:19 am Постове: 127 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza 2.0GX, MY2001, AT
Рейтинг: 25
|
|
Момци,
Появиха се съмнения за спекулации и неправилно разпределение на материалните и парични помощи. Отваряйте си очите и ако видите нередности не си трайте, а се противопоставяйте. Обърнете вниманието на журналистите към това. Давайте им сигнали! Освен това смятам утре да ги питам кога най-после ще се качат в циганската махала и ще снимат от къде е тръгнала вълната. Колкото повече хора се включат в това, толкова по-голям е шанса да бъдм чути, да се покаже причината и повече да не случи подобно нещастие.
_________________ Ziezi ex quo Vulgares - 354 A.D. - анонимен латински хронограф.
|
|
|
|
| Съб Юни 21, 2014 10:06 pm |
|
|
|
steling
|
|
Утре и аз съм там с техника за почистване. Сестрами е в червен кръст ако някой иска конкеетно инфо ще го свържа с нея. Лошото е че дъждът продължава както и калните реки.
|
|
7
|
|
| Съб Юни 21, 2014 11:44 pm |
|
|
|
Nikolov
Регистриран на: Съб Окт 27, 2012 9:05 pm Постове: 130 Местоположение: Ямбол
Автомобил: VW Passat
Телефон: 0899 951 395
Рейтинг: 337       
|
Водейки се от презумцията, че добрите постъпки трябва да се показват и насърчават, си позволявам да споделя тук следния материал, на който попаднах снощи: http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B ... 6aTnLEkTTo Отнася се за "субарист", но преди всичко ЧОВЕК, с име Васил Петков, който с риск за себе си, е помогнал в беда на непознати хора. 
_________________ „Със себе си съм имал повече проблеми, отколкото с всеки друг човек.” (Дуайт Муди) Когато си измия колата, върви по-тихо и вози по-меко.
|
|
11
|
|
| Нед Юни 22, 2014 11:02 am |
|
|
|