|
|
Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
Проблем габарити STI Prodrive
| Автор |
Съобщение |
|
cpurage
Автомобил: 2002 STI Prodrive (sold)
Телефон: +359876093433
Рейтинг: 0
|

Здравейте колеги,
Най накрая сглобих колата, обаче се наблюдава следната аномалия, а тя е че дори при изваден ключ от стартера и изгасени фарове изцяло от лостчето задните стопове и габаритите отпред на фаровете продължават да светят при изцяло изгасена кола, а и през накъсан интервал от време примигва лампа, която визуализира ключ при изваден ключ !
Това се получи след като разкачих двата зелени конектора, които бяха включени един в друг и колата работеше в сервизен режим (когато я купувах, не знаех тези подробности). Сега работи нормално, не загрява, но тези габарити ме побъркват. Check Engine лампата, също свети (идиотските предишни литовски собственици, бяха отрязали светодиода със клещи резачки ... нещастници лъжливи, но аз си го оправих, запоих си нов такъв оранжев светодиод).
Моля за помощ или поне коментари ако на някой му се е случвало или ако има някой от вас притежател на специализиран диагностичен tool да ми звънне, да се разберем, къде какво що да го взема и да го докарам до сервиза в който се намира колата ми, да я закачи и да каже какво й е!
Благодаря ви предварително
Миро - 0876093433
|
|
|
|
| Нед Юни 22, 2014 8:28 am |
|
|
|
balbeck
|
Габаритите май са ти най-малкия проблем. Най-вероятно си натиснал бутона за паркинг светлините - намира се между волана и таблото: Прикачени файлове:
untitled.png [ 62.15 KiB | Прегледано 265 пъти ]
|
|
|
|
| Нед Юни 22, 2014 8:46 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|