| Автор |
Съобщение |
|
BAlexandrov
|
|
Колеги, взех си наскоро един радардетектор, но сега се чудя: Искам да го монитрам някъде стационарно. Въпроса е, че не искам на стъклото - добре е да не се набива на очи.
Мисля някъде по тавана - например над сенника ако изрежа част от кората на тавана, мисля че ще влезе, а ток от лампата. Другия вариант е до третия стоп отзад, но няма да мога да му сменям режими или изключвам.
Кажете практически опит къде сте виждали? А някъде, където знаете да монтират по такъв начин да го направят както си трябва?
|
|
|
|
| Вто Авг 12, 2008 10:03 am |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
При Agenta видях в Аутбак радар детектор в пепелника. Може само дисплея да е бил в пепелника, но ми стори хитра работа.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Вто Авг 12, 2008 11:09 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Хммм интересно да, но вероятно е бил разделен на две части и другата някъде отпред ли хмм, но моя не е.
Интересно е, ако е все пак в пепелника или някъде вътре в таблото до колко ще работи. Много е чувствителен и на седалката или до лоста както съм го оставил си хваща, но още няма бойно кръщене и не знам дали ще му е достатъчно видимостта от там... Все пак нарочно да му я намалявам...
|
|
|
|
| Вто Авг 12, 2008 11:34 am |
|
|
|
ALTEZZA
Регистриран на: Сря Авг 01, 2007 8:08 am Постове: 116 Местоположение: Chicago Рейтинг: 6
|
|
| Чет Авг 14, 2008 7:57 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Ееебааси това трябва да съм мазохист да го прочета!
|
|
|
|
| Чет Авг 14, 2008 4:53 pm |
|
|
|
ALTEZZA
Регистриран на: Сря Авг 01, 2007 8:08 am Постове: 116 Местоположение: Chicago Рейтинг: 6
|
|
| Чет Авг 14, 2008 10:04 pm |
|
|
|
nesretnika
|
Аз си имам една залепваща стойка. Слагам си го на стъклото и готово. на нея има и велкро за прибиране за да не храня некой наркоман. Иначе на другата кола сенника ми е хоризонтален и просто е под него хванато с винтче за тавана. Кабела направо съм го вързъл към електричеството на лампичката за салона. Ама това второто на служебната 
|
|
|
|
| Пет Авг 15, 2008 9:09 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
Аз го монтирах на вратата на багажника отзад, до третия стоп има една пластмасова кора в която успя да се събере като се махне корпуса му. Става 2х7х11 см - едно солидно тяло е вътре. Увих го в два вида пакетажни листове за електроника и го свързах към осветлението на задния номер. Така работи само на фарове, но аз и без това си карам на тях. Чува се малко слабо, но бива. Няма и възможност за смяна на режимите... ще видим как се представя. Още не съм попадал на реална ситуация да ме "спаси" 
|
|
|
|
| Пет Авг 29, 2008 8:41 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
Като надуеш музиката ще чуеш ли радара?
_________________ --------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
| Пет Авг 29, 2008 9:10 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
Ами не, няма да се чува. При спряно радио се чува идеално, при нормално пуснато както слушам пиукането се чува. Все пак е малко слабо, обаче пък ако е по-силно е много досаден...
В момента говорителчето е от вътрешната страна долепено до кората, не пречи да го изкарам отвън или някъде до стопа...не си струва да пускам кабелче по-напред...
Ще видя първо искам да видя, че ще ме спаси някъде и заслужава повече внимание 
|
|
|
|
| Пет Авг 29, 2008 9:31 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
|
|
Дай 20 лв. на някои куки да те засекат и ще провериш без риск от по-високи глоби.
|
|
|
|
| Нед Авг 31, 2008 9:00 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
Ама не, то за работене работи ама само "лабораторни тестове" съм правил с "мързеливи" куки, които са пуснали постоянно радара
Не се е случило още реална ситуация в която аз да чуя и намаля и да видя след това куки, които да следят в моето платно. Да ме спаси от реална ситуация, за която да си кажа - ето тук щяха да ме хванат. Да си избие парите 
|
|
|
|
| Пон Сеп 01, 2008 7:33 pm |
|
|
|
nesretnika
|
BAlexandrov написа: Не се е случило още реална ситуация в която аз да чуя и намаля и да видя след това куки, които да следят в моето платно. Да ме спаси от реална ситуация, за която да си кажа - ето тук щяха да ме хванат. Да си избие парите 
Значи просто нямаш път през постовете им. Аз на седмица поне веднъж ми се случва радара да ме спасява и съм му много благодарен. А като инвестиция закупен от e-bay е почти безплатен 
|
|
|
|
| Вто Сеп 02, 2008 8:32 am |
|
|
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161   
|
Ами да! Нарочваш си някой за "бушон" и караш след него!
Повечето хора се набират ако караш на по-малка дистанция зад тях и ускоряват. Така можеш и скоростта да си регулираш в известни граници... 
|
|
|
|
| Вто Сеп 02, 2008 12:53 pm |
|
|
|