Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Помощ за една обява 
Автор Съобщение

Постове: 2
Автомобил: mazda 323 bg
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги моля ви да погледнете една обява в мобиле , задайте марка субару год. до 91 и гр. Варна ще ви отвори само 1 обява замислям се да го купя, искам да знам максимално много за модела и мисля, че правилното място да попитам е тук.... части ме инт дали се намират :?

Сря Мар 31, 2010 10:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Subaru XT Turbo 1986 година - звучи екзотично!

Чет Апр 01, 2010 10:13 am
Върнете се в началото
Профил
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тоя пич ми е съсед. Колата допреди 2-3 години не беше в движение, но после явно я стегнаха и почнаха да я карат. Никога не съм засичал собственика - самата кола ми се наби на очи. Не знам защо но съм останал с впечатление, че е автомат, не ръчка.

Чет Апр 01, 2010 12:57 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 380
Автомобил: Leone 1800i COUPE , DR BIG 800
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Днес му звъннах - незнам за скоростите,ама е със сменяван мотор - сега е с ЕА82 - пълна инж. - като моя.
Мисля,че това е плюс - стара кола без турбо=по-малко ходене по мъките. Този мотор е 105 коня без катализатора - с него 98.
Тропа му една предна полуоска - ако е като мойте(Леоне) - 4 знам да се продават на части и може да си организираме бой с полуоски даже :lol: :lol: :lol: :lol: за жълти пари!

Колега ender,ако ти е удобно може да я погледнеш и на мен ми е интерес,ама в момента немога до Варна...местя дом. :-D
Поздрави!

Чет Апр 01, 2010 4:29 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колата отдавна я заглеждам аз, че ми се струва нещо много екзотично. Само че не съм спец по употребявани автомобили. Ако някой във Варна разбира - да ми пише на ЛС, ще му кажа, къде може да я види, но предполагам, че и собственика няма да откаже едно "завойче".

Чет Апр 01, 2010 4:39 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ender написа:
Тоя пич ми е съсед. Колата допреди 2-3 години не беше в движение, но после явно я стегнаха и почнаха да я карат. Никога не съм засичал собственика - самата кола ми се наби на очи. Не знам защо но съм останал с впечатление, че е автомат, не ръчка.

Тази кола стои на последната пряка на Любен Каравелов преди морско училище.Днес я видях.Та ти там ли живееш съседе :-D Аз откога точа лиги по нея.Та наскоро се появи там и една червена от Швайц ама нея явно ще си я задържат.А то до състоянието трябва да се кара и да се види от специалист.

Чет Апр 01, 2010 8:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Автомобил: mazda 323 bg
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
значи не е 136 коня и не е турбо ? :twisted: фак :D и все пак части има ли за тоя модел и евентуално някакви цени да ми кажете ?

Чет Апр 01, 2010 8:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 380
Автомобил: Leone 1800i COUPE , DR BIG 800
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
jikata написа:
значи не е 136 коня и не е турбо ? :twisted: фак :D и все пак части има ли за тоя модел и евентуално някакви цени да ми кажете ?

Говорих с човека,защото и мен ме вълнува колата - вярно е екзотика.
А това че е без турбо какво и пречи? Нали ти казвам даже по-добре. 105 коня на купе около 1100-1200 мисля че е - напълно стигат.

За части знам че стават много от нещата от Леоне,защото на практика само купето е различно.
Двигателя е същия,ако и шасито и окачването е същото - части има засега.

Пет Апр 02, 2010 2:23 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема