Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Темата е заключена, не можете да променяте постове. стр <  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 Утопия ли е Субару... Нека сме откровени :) 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 463
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
На Пампорово работя и като има сняг е доста интересно.

Вто Ное 01, 2016 9:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 66
Автомобил: Subaru Forester 2.0 S-Turbo
Телефон: 089409522*
Рейтинг: 28
Приятел всеки ден
В снега нямате ли доста недозавиване? :) При мен и с хубави зимни недозавива доста, особено ако давам газ на завоя...

Сря Ное 02, 2016 9:11 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 692
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
vzidarov написа:
В снега нямате ли доста недозавиване? :) При мен и с хубави зимни недозавива доста, особено ако давам газ на завоя...

Колега,

Смятам, че започвате да се заяждате - завива недозавива, скъпа подръжка евтина такава, очакване неочакване - всичко е въпрос на гледана точка и възможности.

Както беше написал Бойчо преди - хората сме различни и затова автомобилите са разлчини - просто всеки трябва да намери своя.

Предлагам на модераторите да заключат темата

Поздрави
 15

Сря Ное 02, 2016 9:17 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 66
Автомобил: Subaru Forester 2.0 S-Turbo
Телефон: 089409522*
Рейтинг: 28
Приятел всеки ден
ROFL

Аз пък предлагам темата да остане, защото смятам, че е полезна... Нека хората, които искат да си купят Субару, четат темата и да си правят сметката, а и хората които са си купили вече, нека и те да четат и да дават техните мнения и впечатления от марката. :)

Сря Ное 02, 2016 9:23 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 692
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
vzidarov написа:
...
2. Ще кажа само ХА... Виж, работата ми е свързана с автомобили и работя към VW и следя "конкуренцията"... Това което го казваш е много невярно... Ама не ми се влиза в спорове да ти казвам доводи и други глупости, защото интернет пространството е голямо и е свободно за всички... иф ю ноу уат ай миийн...
..

Може би това е вашият автомобил а не Субару :beer:

Сря Ное 02, 2016 9:42 am
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.  стр <  1 ... 3, 4, 5, 6, 7