ROFL Автомата е перфектица за снег у градо, пускаш ХОЛД и си вчера един приятел свършил нафтата и трябва да му занеса и вика аде по бързо ама карай внимателно, че си с летни гуми
ако имаш холд ако ли не газ
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
И аз тествах Субито за сефте на сняг. Беше повече от добре. Тръгнах от Бояна до Копитото и после до Златните мостове. На режим Power и позиция 2 на скоростите колата стои на пътя в завойте дори и с много ряз. После реших на проходимост да я тествам...направих пътя до хижа Кукери понеже никой не беше минавал преди мен, и засрамих едно Quattro което беше след мен по същия път , аз издрапах той закъса
Сря Дек 05, 2012 12:45 pm
hitmn
Регистриран на: Пет Яну 06, 2012 2:08 am Постове: 362 Местоположение: Варна
Рейтинг: 30
Аз се опитах да припиля гуми на една заснежена улица, но не стана, колата си ускорява смело без да превърта и аз връщам газта, че спирането не признава 4х4 и не се знае кой отде ще изскочи.
Обаче гумите Дънлоп 4Д (жив и здрав да е pacone4x4) в комбинация със субару просто сцепват мрака.
А на всичкото отгоре един приятел с x-drive се опитва да пуска майтапи на мой гръб... само да заснежи хубаво, ще му изтръгна душата от тялото
Сря Дек 05, 2012 5:14 pm
hitmn
Местен лаф от фитнеса - време за разтоварване и изпростяване... А аз си чакам снежеца междувременно, че вече искам да вия каква е разликата от автомат до ръчни
Сря Дек 05, 2012 6:55 pm
hitmn
Я си кажете, кой снощи с Импреза е изтървал завой към Копитото и се е бухнал в канавката? Дано да е ок, че като гледам как кофти се беше окантарила...
Незнам за къде точно става дума, но аз с Легасито на тръгване точно срещу ресторанта стигнах на 20 см от мантинелата (добре че имаше сняг) но излезе без проблем на 1 бавна и петте маймуни вътре сме добре
P.S. Ето го на какво заприлича след обилно разриване на площадчето пред ресторанта, други снимки няма щото фотографите бяха пияни
Колега, случайно да си ходил и до "Витошко Лале" днес? Имам усещането че може да сме се разминали в горичката която оводи до там. Някъде между 16,30 и 17,30ч?