Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
| Автор |
Съобщение |
|
quattro
|
agogov написа: Клиренс 165 мм за субаруто(Legacy 1.8 1990г. комби) с 175/70R14,за аудито намирам само ,че след 97г е с Клиренс 120мм. Уважавам Ауди(не го харесвам-няма нищо японско в него  ) и залагам на Субару 
Колега, не съм имал предвид сериозен off-road, а справяне на системите с хлъзгав терен. Все пак карам тази кола и със скорост около и над 200 км/ч, не съм с жипка 
|
|
|
|
| Пон Дек 29, 2008 10:53 pm |
|
|
|
quattro
|
Flat 6 написа: Искам и аз да се включа, ако е Събота или Неделя - още по-добре... 
Може да са две събития - делнично и неделнично 
|
|
|
|
| Пон Дек 29, 2008 10:54 pm |
|
|
|
quattro
|
иво господинов написа: Ами то тез видеота ги има в Youtube тез работи са пробвани пробвани хем от немски журналисти.Там Субитата и с ремъркета излизат от калта.Навярно си много голям оптимист, не се хващай ще станеш за смях.
Свикнал съм  Аз съм любознателен, общителен и желая да се забавлявам.
|
|
|
|
| Пон Дек 29, 2008 11:27 pm |
|
|
|
quattro
|
Flat 6 написа: А пък аз ще ви кажа, че точно пък Ауди не са измислили една гайка през цялото си съществуване! Да кажете, че БМВ, Мерцедес, Порше... от немските производители са новатори - ДА (шапка им свалям), но точно Ауди са си техниката на ФВ в комбинация с малко по-скъпа пластмаса в интериора и всичко това на многократно завишена цена Дори прословутата куатро система исторически не е съвсем тяхна... 
Тук разплиска легенчето  Само ще ти каза, че не си прав за Audi.
Нека не разваляме темата, която е съвсем друга, освен това.
|
|
|
|
| Пон Дек 29, 2008 11:30 pm |
|
|
|
agogov
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 9:59 am Постове: 1325 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50 
|
quattro написа: Колега, не съм имал предвид сериозен off-road, а справяне на системите с хлъзгав терен. Все пак карам тази кола и със скорост около и над 200 км/ч, не съм с жипка 
Къде караш така  ,ма то верно му дават 201 на аудито.Вярно ,че е нискооборотно,ма да не роди,че едно такова(май точно такова) го направи и то в немско-майтапа на страна
Желая ти успех.Да бъдеш достоен съперник 
_________________ Електроника
|
|
|
|
| Пон Дек 29, 2008 11:38 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
simbat написа: За другите неща дет си ги писал по-горе не съм съгласен.За твое сведение Субару пуснаха регулируем волан като екстра на аутбека дето им беше флагман толкова години едва миналата година 
Ваще щатски модели грам не ме вълнуват, аз в Импрезата имам. Тук и Джъститата имат реглаж на волана, вероятно и в дълбочина.
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Вто Дек 30, 2008 11:43 pm |
|
|
|
tisho
Active AWD
Регистриран на: Нед Май 18, 2008 7:31 pm Постове: 551 Местоположение: покрай морето
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 171   
|
|
---
|
|
Последна промяна tisho на Вто Фев 10, 2009 10:56 am, променена общо 1 път
|
|
| Сря Дек 31, 2008 11:25 am |
|
|
|
agogov
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 9:59 am Постове: 1325 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50 
|
Момчета,аз само поддържам огъня,че ми е скучно.От агитката на Субару съм.А, я изровете нещо такова за ауди-ще ми е интересно.Ще има двубой –трябва и агитка,макар че един двубой не е миродавен.(Едно пиле пролет не прави).Хвърлям Ви закачки.Макар че като се замисля- що така тия немци правят такива класации,пък и пишат „за пореден път…” ,пък правят и автомобили…..обърках се вече.
Я да пия едно-Наздраве. 
_________________ Електроника
|
|
|
|
| Пет Яну 02, 2009 12:03 am |
|
|
|
doctorm5
Регистриран на: Чет Окт 05, 2006 6:14 pm Постове: 73 Местоположение: sofia Рейтинг: 0
|
Хубаво ще е да се види в пряк двубой Субару и Ауди! Аз вчера имах честа да се кача на Витоша и да вкарам Субито в неотъпкан сняг и наклони - направо нямам думи да опиша през какви терени минах. Един приятел има Хонда CRV и караше с мен, но като влязохме в неотъпкания сняг Хондата не можа да се движи редом с Субаруто. Просто тия бавни скорости могат да измъкнат колата от всяка ситуация. Затова смятам, че Ауди няма да се справи толкова добре, въпреки и да е дизел с голям въртящ момент. Е при моя офроуд малко замириса на съединител но това са рисковете на живото (двойното)предаване 
_________________ Subaru Outback 2,5 MT '07
It can be very unkind - SUBARU
|
|
|
|
| Пет Яну 02, 2009 12:08 pm |
|
|
|
Flat 6
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 10:58 am Постове: 1040 Местоположение: София
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
|
Темата започна да се изражда, колеги... А не виждам смисъл - нека бъдем толерантни към всички марки, защото всеки си има силни и слаби страни. Аз лично през годините имах допир до неимоверно количество автомобили и мога да ви кажа, че намирам добри качества в почти всички...
По темата - Ауди и Субару много рядко имат общи клиенти. Ауди са супер коли, но продължавам да твърдя, че имат един голям недостатък: прекалено завишени цени за това, което предлагат! А аз не съм от хората, които обичат да плащат прекалено много за марката.
Наскоро карах за достатъчно дълго време новото Audi A4 2.0TDI и след това 1.8TFSI. Традиционно високо качество на интериора, много добри материали, новия ММИ е просто произведение на изкуството... Особено дизеловия двигател е перфектен, добре обезшумен и в комбинация със седем-степенната кутия е оптимален от към икономия и комфорт. Но от друга страна имайки наблюдения и върху гамата на БМВ, трябва да кажа, че никога не бих предпочел А4! Баварците предлагат пътно поведение, което ще остане химера за Ауди още дълги години, а човек като мен, който обича чистото шофиране; винаги ще оцени тези неща...
Освен това, трудно ще преживея факта, че съм се прецакал, защото ако си взема Пасат с всичките му екстри ще карам същата кола, но с повече пространство и екстри за парите...  Някой от вас разглеждал ли е "направен" Пасат и да види за какво става дума?
От друга страна идва Субару, които стават все по-комерсиални и това според мен е за добро. Новия Форестър се продава като топъл хляб, предложиха и дизел и вече имат почти всичко, но пак не са в играта с Ауди. Субару е за хора индивидуалисти и хора държащи на висока издръжливост и дуракоустойчивост. За България това е определящо и затова аз лично карам Субару
Та, зарежете дразгите и кажете кога ще караме? 
_________________ https://selectparts.bg/
|
|
|
|
| Пет Яну 02, 2009 9:42 pm |
|
|
|
pesho_si
Регистриран на: Вто Окт 30, 2007 8:16 pm Постове: 140 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2.0 GL '97
Телефон: 0896839007
Рейтинг: 44
|
Честита нова година и честит нов сняг за колегите от София. Очертават се условия близки до идеалните за шофиране на хлъзгав терен. 
|
|
|
|
| Съб Яну 03, 2009 1:02 pm |
|
|
|
quattro
|
В София съм и мога да откликна за веселието още утре, сняг вали и в момента
Какво правим?
|
|
|
|
| Нед Яну 04, 2009 2:38 am |
|
|
|
galino
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:37 pm Постове: 1016 Местоположение: Gotham City
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
Рейтинг: 14
|
quattro написа: В София съм и мога да откликна за веселието още утре, сняг вали и в момента  Какво правим?
Каквото и да правите, пуснете снимков или видео материал.На всяка цена.
П.С. Жалко ,че не съм в СФ 
|
|
|
|
| Нед Яну 04, 2009 8:33 am |
|
|
|
vankata_fly
|
Ако бях в София и аз щях да доида с моя Пасатор които вече има блокаж на задния диф  .Няма да е лошо на теста да има и други марки коли 4х4 та да имаме база за сравнение а и ще е по-интересно 
|
|
|
|
| Нед Яну 04, 2009 11:19 am |
|
|
|
pesho_si
Регистриран на: Вто Окт 30, 2007 8:16 pm Постове: 140 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2.0 GL '97
Телефон: 0896839007
Рейтинг: 44
|
|
Добро утро. Quattro, днес по семейни причини ще си седя в къщи, но утре съм на линия. Тъкмо ще имат време да се заледят баирите. Дай предложение за терен, колегите разбира се и те могат да се включат (колегите - разбирай всички марки и модели).
Vankata_fly, искам и аз блокаж на задния, сподели подробности. Може и на лични, че нали не е за Субару да не дразним форума.
|
|
Последна промяна pesho_si на Нед Яну 04, 2009 1:17 pm, променена общо 1 път
|
|
| Нед Яну 04, 2009 12:04 pm |
|
|
|
Azumi
Регистриран на: Вто Апр 15, 2008 9:26 am Постове: 344 Местоположение: София
Автомобил: Субару Форестър 2.0 X '03, МТ
Рейтинг: 9
|
Според мен всички тестови колички трябва да спрат точно преди да започнат да се изкачват на тестовата рампа и тогава да потеглят бавно. И тогава много хубаво ще се види кой колко може
Иначе те като се засилят инерцията ги избутва и нищо не правим така.
_________________ FORESTER 2.0 MT 92KW MY'03
|
|
|
|
| Нед Яну 04, 2009 7:52 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
|
Именно !
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Нед Яну 04, 2009 9:21 pm |
|
|
|
blatimir
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 8:43 pm Постове: 1187 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 68 
|
|
ако са с едни и същи гуми алудито няма шансове, просто е безсмислено
_________________ Family Club Legacy 2.2GX 97г. BG7 MT Forester 2.0XT 2004г. АТ Legacy 2.0Gl 98г. МТ Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT Forester 2.5X 2003г. AT
|
|
|
|
| Нед Яну 04, 2009 9:31 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
Абе разправят, че куатрото е добро. А и А8-цата, която от време на време карам, се държи като залепена за асфалта. На сняг засега не знам как е.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Нед Яну 04, 2009 9:33 pm |
|
|
|
bad_dog
|
Impreza94 написа: Торсена се чуди кво да прай Халдекса пък ептен зле, ама те тия помияри със Волвото и тая Куга дръгливата се засилват и замазват работата.
Интересно защо след като торсенът е зле субару започват да го слагат в новите STi?
П.П. Торсенът при 0 сцепление (0 сцепление в реалния живот няма) става като отворен. Компенсира се лесно с лек натиск в/у спирачката. Електрониката също ще го компенсира по аналогичен начин, ако не е изключена. С други думи това филмче с Аудито е меко казано тенденциозно.
|
|
|
|
| Нед Яну 04, 2009 9:35 pm |
|
|
|