Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1, 2
 Моля помагайте. Проблем с охлаждането на Forester 2,5 ХТ 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 4394
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колегата сподели в разговор снощи, че нещата се случват при 4к още на студен мотор да изхвърля антифриз. Когато отвори термостата нещата се успиват и маркучите омекват. На мен ми намирисва на спукана глава и здрави гарнитури. Много е странен проблемът наистина.

Пет Ное 20, 2020 7:21 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 12
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Alxx написа:
Колегата сподели в разговор снощи, че нещата се случват при 4к още на студен мотор да изхвърля антифриз. Когато отвори термостата нещата се успиват и маркучите омекват. На мен ми намирисва на спукана глава и здрави гарнитури. Много е странен проблемът наистина.

Не колега. Когато отвори термостата проблема си остава същия. Просто по малко хвърля през капачката защото радиатора поема част от дебита или налягането.
Днес забелязах друго. Махнах изцяло вътрешната капачка която е на казанчето и когато се подаде повечко газ горния маркуч пак става корав. Това за мен означава че водната помпа прави голямо налягане.

Пет Ное 20, 2020 8:16 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 790
Автомобил: VA STI
Рейтинг: 563
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А като се вкарва в обороти на място какво се случва с долния маркуч, също втвърдява или?

Пет Ное 20, 2020 8:25 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 12
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
srg написа:
А като се вкарва в обороти на място какво се случва с долния маркуч, също втвърдява или?

Да той също се втвърдява.

Пет Ное 20, 2020 10:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2