Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1, 2
 Нормални ли са цените на СМТ? 
Автор Съобщение

Постове: 14
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Ми така де, те дилърите именно със СМТ се оправдават...те били определяли цените, те не знам си кво...
Въпреки, че тия от Симеоновско шосе са нещо уникално - ако така в нормалния свят се продават коли на тия със сигурност със закон ще им бъде забранено да продават коли (това в кръга на шегата)...
А как да се коментира факта, че офертната цена на Трибека на сайта на Субару е 104 и нещо хиляди лева??????????
А селските им номера с плашениците, че не признавали гаранции на коли купени отвън???????
Чудно ми е как на европейски модел на Трибека с нормална сервизна книжка няма да ми признаят гаранцията....Ей за това говорим...

Сря Дек 16, 2009 9:12 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 80
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Интересна тема колеги , да дам и аз мнение като собственик на ново Субару , купено обаче от дилъра в София (Симеоновско шосе). Имам наблюдение от доста време, което ми костваше, да направя покупката на автомобила ( около 2 години ) Subaru Legacy 2.0TD , а преди това за фирмата закупихме 2 бр. Форестер.
На фона на проведените разговори с други дилъри на други марки автомобили, мисля че получих съвсем нормално отношение , и сделките протекоха без закъснение и абсолютно коректно.
Но в много случаи, каквото отношение покажеш такова и получаваш , а колкото до цените , по време на покупката, в Германия бяха с 1800-2000 евро по високи.
:-D

Чет Дек 17, 2009 9:06 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2