Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
Субару и максимални скорости (разделена)
| Автор |
Съобщение |
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
Да бе, ама я се отбийте малко встрани от пътя и да гледаме тогава кой-колко и какво прави. А може и на сняг в планината...!
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Чет Ное 08, 2007 6:32 pm |
|
|
|
kamus11
Регистриран на: Нед Сеп 02, 2007 11:17 am Постове: 180 Местоположение: sf
Автомобил: Subaru Legacy 2.2-16V
Рейтинг: 15
|
Impreza94 написа: Да бе, ама я се отбийте малко встрани от пътя и да гледаме тогава кой-колко и какво прави. А може и на сняг в планината...! на сняг, на сняг  ,на сухо всеки има сърце да кара
|
|
|
|
| Чет Ное 08, 2007 6:40 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
|
И на сухо в гората пак няма да е стока 
|
|
|
|
| Чет Ное 08, 2007 6:49 pm |
|
|
|
ALTEZZA
Регистриран на: Сря Авг 01, 2007 8:08 am Постове: 116 Местоположение: Chicago Рейтинг: 6
|
ffly написа: Та 200км/ч на магистрала почти всеки може ама 200км/ч между два светофара и да спреш на втория ... това са го изживяли малцина.
е, не знам два светодара на какво разтояние са, но на STi му трябват по-малко от 400м че да стигне 160км/ч, до 200км/ч не е кой знае още колко, пък и спирачките не са му за подценяване. естествено това не означава че трябва да го сравняваме с Ламбо, на него най вероятно му стигат 400м че да е на 200км/ч
|
|
|
|
| Чет Ное 08, 2007 8:27 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
|
...a и да не забравяме, че струва колкото няколко STi-ки...
|
|
|
|
| Чет Ное 08, 2007 9:09 pm |
|
|
|
ATUDITU
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 8:13 pm Постове: 802 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: -3
|
не е номера да вдигнеш 200км а да ги вдигнеш и да ги държи,и въпреки всичко ХОРА ОГЛЕДАИТЕ СЕ КАКВИ КАТАСТРОФИ СТАВАТ АЗ НЕМОГА ДА КАЖА ЧЕ КАРАМ МН МНОГО С УМАСИ НО КОГАТО ИМА УСЛОВИЯ въпреки че и това ме е управдание,ЗНАИТЕ И ПОМНЕТЕ ЧЕ НЯМА НИКАКВА КУЛТУРА И СЪОБРАЗИТЕЛНОСТ ПО ПЪТЯ.Аз правя така всеки месец по 1-2 пъти си пускам по вибокса да погледам катастрофи и така.Едно е да караш на писта друго е да караш по улиците успех 
_________________ 0878146602 0888146602 power tuning repair and maintenance for Subaru бъди един от нас Daniel S powered by Dkperformance http://www.facebook.com/profile.php?id=100002365657539 http://dkperformance.com/
|
|
|
|
| Чет Ное 08, 2007 11:39 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
ATUDITU написа: не е номера да вдигнеш 200км а да ги вдигнеш и да ги държи,и въпреки всичко ХОРА ОГЛЕДАИТЕ СЕ КАКВИ КАТАСТРОФИ СТАВАТ АЗ НЕМОГА ДА КАЖА ЧЕ КАРАМ МН МНОГО С УМАСИ НО КОГАТО ИМА УСЛОВИЯ въпреки че и това ме е управдание,ЗНАИТЕ И ПОМНЕТЕ ЧЕ НЯМА НИКАКВА КУЛТУРА И СЪОБРАЗИТЕЛНОСТ ПО ПЪТЯ.Аз правя така всеки месец по 1-2 пъти си пускам по вибокса да погледам катастрофи и така.Едно е да караш на писта друго е да караш по улиците успех 

|
|
|
|
| Пет Ное 09, 2007 1:34 am |
|
|
|
2004STi
|
Impreza94 написа: ...a и да не забравяме, че струва колкото няколко STi-ки...
 Като съотношение цена/кеф СТИ няма много конкуренти.
ATUDITU аз гледам винаги да карам според възможностите на пътя и ситуацията. Много хора ми се чудят, че не съм карал с повече от 200. За мен е по-кеф да карам добре, технически, отколкото да карам бързо, но да не мога да си седя в лентата (примерно). Пък за бързо, безрасъдно каране има писти, където рисковете са значително по-малки. Доколкото разбрах мотористите ходят в Гърция на някаква писта. Серес май се казва мястото. Не знам дали пускат коли, но със сигурност е по-добро място за тестване на коли отколкото улиците.
Между другото в БГ има ли развитие в сферата на автокрос? Мисля, че на много от феновете на бързи коли ще им е интересно, пък и един голям паркинг стига за състезание.
|
|
|
|
| Пет Ное 09, 2007 4:55 am |
|
|
|
ALTEZZA
Регистриран на: Сря Авг 01, 2007 8:08 am Постове: 116 Местоположение: Chicago Рейтинг: 6
|
2004STi написа: Между другото в БГ има ли развитие в сферата на автокрос? Мисля, че на много от феновете на бързи коли ще им е интересно, пък и един голям паркинг стига за състезание.
на аутокрос не ти трябва бърза кола, там трябва кола с подходящо окачване и гуми. на кола с турбо, турбото я го развъртиш я не. естествено зависи как е наредена пистата, но обокновенно е с много завойчета и слалуми.
до колкото съм чувал, в БГ ходят на няква писта Калояново, но тя е по-голяма от аутокрос
|
|
|
|
| Пет Ное 09, 2007 8:23 am |
|
|
|
ATUDITU
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 8:13 pm Постове: 802 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: -3
|
|
и аз съм чувал за Калояново на там единствения аутокрос е когато исхфръкнеш от завоя пистата е доста добре за бг
_________________ 0878146602 0888146602 power tuning repair and maintenance for Subaru бъди един от нас Daniel S powered by Dkperformance http://www.facebook.com/profile.php?id=100002365657539 http://dkperformance.com/
|
|
|
|
| Пет Ное 09, 2007 8:15 pm |
|
|
|
Ivailo K
Регистриран на: Нед Апр 01, 2007 7:55 am Постове: 14 Местоположение: София / Canada Рейтинг: 0
|
|
Леле завиждам Ви за такива скорости . Аз тук / Канада / с тия яки глоби и полиция навсякъде няма къде да карам така , единствено по светофарите се юркам и то до 60 , после........стоп . Един единствен път в самото начало като купих колата излязох на един междуселски път и я пробвах до 180 , беше много стабилна и много леко си ускоряваше .
Поздрави.
_________________ Impreza 2.5i SE
|
|
|
|
| Вто Ное 20, 2007 7:07 am |
|
|
|
kamus11
Регистриран на: Нед Сеп 02, 2007 11:17 am Постове: 180 Местоположение: sf
Автомобил: Subaru Legacy 2.2-16V
Рейтинг: 15
|
Ivailo K написа: Леле завиждам Ви за такива скорости . Аз тук / Канада / с тия яки глоби и полиция навсякъде няма къде да карам така , единствено по светофарите се юркам и то до 60 , после........стоп . Един единствен път в самото начало като купих колата излязох на един междуселски път и я пробвах до 180 , беше много стабилна и много леко си ускоряваше . Поздрави. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) тово е ебати нещастието.да караш кола като твоита със 60 
|
|
|
|
| Вто Ное 20, 2007 9:46 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
Ivailo K написа: Леле завиждам Ви за такива скорости . Аз тук / Канада / с тия яки глоби и полиция навсякъде няма къде да карам така , единствено по светофарите се юркам и то до 60 , после........стоп . Един единствен път в самото начало като купих колата излязох на един междуселски път и я пробвах до 180 , беше много стабилна и много леко си ускоряваше . Поздрави.
Извън града няма ли участъци подходящи за по-високи скорости да си начешеш крастата. Не може да има ченгета навсякъде 
|
|
|
|
| Вто Ное 20, 2007 10:16 pm |
|
|
|
Jojo
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 11:11 pm Постове: 36 Местоположение: София Рейтинг: 5
|

Цитат: Между другото в БГ има ли развитие в сферата на автокрос? Мисля, че на много от феновете на бързи коли ще им е интересно, пък и един голям паркинг стига за състезание.
Развитие има и то сериозно. Аз се занимавам с бъгита и познавам много хора от автокроса, когато мога ходя да гледам стартовете и е голямо шоу, ама няма нищо общо с нашата мания. Автомобилите Субару обаче са перфектни за друга състезателна дисциплина, която тепърва прохожда у нас-раликроса. За сега състезанията се организират от клубовете по автокрос и се провеждат на трасета за автокрос, т.е. няма я задължителната за раликрос асфалтирана част от пистата. Това прави комбинацията 4х4 и турбо много подходяща за сега. Тази година гледах само едно състезание по раликрос в Монтана и там едно мицу ево просто направи конкуренцията смешна и без зор ги затвори с по 2-3 обиколки. Организаторите обещават догодина да има и 25% асфалт по трасето и още един скок и тогава екшъна ще е пълен. Ако някой иска да се пусне на раликроса веднага му съдействам, само трябва да знае, че щетите след такова състезание по външния вид са почти сигурни, брони и калници там ги нямат за нищо.
_________________ Impreza '98 2.0
|
|
|
|
| Сря Ное 21, 2007 11:51 am |
|
|
|
overload
Регистриран на: Пет Ное 16, 2007 5:53 am Постове: 20 Местоположение: Детройт Рейтинг: 0
|
|
Ченгета не навсякъде има, но не знаеш кога къде са. Проблема е, че сбарат ли те с такава скорост директно в затвора независимо дали караш в пустинята или не. Всички от това се оплакват, какво да кажат бедните хора с Мустанги, Корвети, Салиини, Вайпъри и т.н. Гас до ограничението и после всички са равни.
Хубавото на това е, че като взимаш кола втора употреба знаеш, че няма как да е била юркана много. А и в крайна сметка правилата са за това за да ги спазваме и да е по сигурно не само за нас, а и околните.
_________________ 99 Subaru Outback Sport Impreza 2.2 142hp,
|
|
|
|
| Сря Ное 21, 2007 8:01 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
Адските закони 
|
|
|
|
| Сря Ное 21, 2007 8:40 pm |
|
|
|
ALTEZZA
|

overload написа: Ченгета не навсякъде има, но не знаеш кога къде са. Проблема е, че сбарат ли те с такава скорост директно в затвора независимо дали караш в пустинята или не. Всички от това се оплакват, какво да кажат бедните хора с Мустанги, Корвети, Салиини, Вайпъри и т.н. Гас до ограничението и после всички са равни. Хубавото на това е, че като взимаш кола втора употреба знаеш, че няма как да е била юркана много. А и в крайна сметка правилата са за това за да ги спазваме и да е по сигурно не само за нас, а и околните.
е, не е чак толкоз зле, имам няколко познати вече дет са спирани за над 100mph, само единя от тях беше арестуван, тъй като в този момет беше със отнета книшка. иначе в последствие с адвокат и пари се оправяш.
а ако искаш да пробваш колата в условия дет да си сигурен че няма да те гепят, хващаш улица дет да има само един вход и един изход(т.е. да няма пресечки от кадето да може да се появи полицай), на входа си ти и дебнеш да не се появи някой в гръб, на изхода поставяш твой приятел дет по телефона ще те уведоми ако идва полицай. ние така правим с един приятел кат триябва да му тюнваме колата. а, и не искаш да има камери или хилекоптери в този район.
а и другото което помага е радар-детектор, не че винаги ще те спаси, но е по добре от колкото без него.
|
|
|
|
| Сря Ное 21, 2007 9:04 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
|
В действителност работата е сериозна при вас.
|
|
|
|
| Сря Ное 21, 2007 9:13 pm |
|
|
|
overload
Регистриран на: Пет Ное 16, 2007 5:53 am Постове: 20 Местоположение: Детройт Рейтинг: 0
|
|
Става и следния номер. Минава някой по магистралата и се оглежда за полиция, след това се обажда да се тръгне и газ газ газ колко може. Като се намери някоя отсечка да няма входове номера става. От друга страна не им знам полицейските коли, но и Ламбо не може им избяга.
_________________ 99 Subaru Outback Sport Impreza 2.2 142hp,
|
|
|
|
| Чет Ное 22, 2007 3:58 am |
|
|
|
zloto69
Регистриран на: Сря Юни 14, 2006 4:48 pm Постове: 1637 Местоположение: Бургас Рейтинг: 27
|
|
_________________ Legacy"90 2.2 GX 4WD
РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ
Бесен куриер в Спиди
|
|
|
|
| Чет Ное 22, 2007 8:34 am |
|
|