Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1, 2, 3
 Subaru - компетентен сервиз в/около Варна 
Автор Съобщение

Постове: 14
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Транспорта наистина очаквам да е толкоз, за мито и ддс не съм мислил...

Причините да обмислям този вариант са че отказват гаранция сервизите, ако им дадем наши части, и също така ме притеснява че няма да свършат читава работа.

Сря Окт 29, 2008 2:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1869
Автомобил: LGT'10,Subaru Impreza 2.0 '97
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Абе човек, нали те помолих да се обадиш. Сервиз читав ще намерим. А пък да мъкнеш мотор от 10 000 км е направо лудост. Виж вземи части и ще го направим този мотор. Така ще е най-лесно и най- бързо. Специално 2.5 мотора мисля ,че е еднакъв и при вас и при нас.
Прати ми на лични какво са казали в сервиза, че трябва да се смени и ще го оправим. Ако и блока е за хвърляне тогава ще видим някой мотор от тука - трябва да е не повече от 1000 лв. И във форума можеш да намериш обяви.
Каква гаранция искаш да ти даде сервиза?
Гаранцията е мотора да пали и да работи нормално - оттам нататък няма гаранция. Изтегли си и repair manual да го пратиш с частите евентуално.

Поздрави

Сря Окт 29, 2008 2:43 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 610
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Мисля,че писах на колегата имам от форестър,но е 2 литра.Перфектен 125 000 км,може да се запали да се мери компресия и т.н. 0887501503

Сря Окт 29, 2008 3:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3