| Автор |
Съобщение |
|
tony
|
Много добре е станало... 
|
|
|
|
| Чет Май 12, 2011 5:56 pm |
|
|
|
bulaki
Регистриран на: Вто Май 10, 2011 7:22 pm Постове: 19 Местоположение: Sofia Рейтинг: 15
|
plaskom написа: Ето как изглежда Импреза-та със затъмнени стъкла: Прикачени файлове: IMAG0082(1).jpg Прикачени файлове: IMAG0083(1).jpg На Аутбек-а ще постна по-късно, защото съм го дал да му перат салона в препоръчана от форума автомивка  Дай да видим и фарчетата,че бяха малко помътняли от слънцето,но ги направихме като нови  бонус,а забравих да ги снимам 
_________________ http://www.bulfolio.com
|
|
|
|
| Чет Май 12, 2011 11:33 pm |
|
|
|
plaskom
|
Пропуснах да се похваля, че ми облепиха и фаровете на Импреза-та с прозрачно предпазно фолио (БОНУС)  . И сега изглеждат по-лъскави и са защитени от надраскване от дребни камъчета, пясък и т.н. Прикачени файлове:
IMAG0088(1).jpg [ 230.69 KiB | Прегледано 1402 пъти ]

_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Пет Май 13, 2011 7:50 am |
|
|
|
manata
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 8:15 pm Постове: 310 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 07 2.0
Рейтинг: 0
|
plaskom написа: Ето как изглежда Импреза-та със затъмнени стъкла: Прикачени файлове: IMAG0082(1).jpg Прикачени файлове: IMAG0083(1).jpg На Аутбек-а ще постна по-късно, защото съм го дал да му перат салона в препоръчана от форума автомивка  Хубава е станала, щом има и толкова гаранция за фолиото мисля и аз да сложа скоро време. 
_________________ http://www.climatech-eng.com
|
|
|
|
| Пет Май 13, 2011 9:06 am |
|
|
|
plaskom
|
Ето и обещаните снимки на Аутбек-а със затъмнени стъкла: Прикачени файлове:
IMAG0089(1).jpg [ 178.15 KiB | Прегледано 1370 пъти ]
Прикачени файлове:
IMAG0090(1).jpg [ 172.37 KiB | Прегледано 1370 пъти ]
Прикачени файлове:
IMAG0091(1).jpg [ 166.63 KiB | Прегледано 1370 пъти ]
@Mrak : Автомивката е Енигма в Овча купел до банята, но това е друга тема 
|
|
|
|
| Съб Май 14, 2011 6:08 am |
|
|
|
tony
|

Здравейте колеги...Днес и аз се скрих от слънцето  Голямо БРЛАГОДАРЯ на колегите ender и zevzek за инфото...  След много размисъл и чудене,си лепнах фолио при Миро от Варна.Не точно от Варна-но това е друга тема... И така, поставих фолио 3М. Затъмних задните стъкла на 95%, предните на 35% (със защита от UV лъчи на 99.9%), фаровете и задните светлини с прозрачно фолио.Предното стъкло го оставих с оригиналната прозрачност...След всичко това останах-меко казано, супер доволен. Няма пропуски по работата на Миро...Аз бях много скептичен за поставянето на фолио, но след много инфо и огледи на коли реших да поставя... Цялата процедура отне около 3 часа. И забележете срока на гаранцията-ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА АВТОМАОБИЛА Попитах да не би случайно да се майтапи с мен, но уви-не....Казвам му другите дават по 5,10,15 години за фолиото, а ти доживотна...Но той пак-ДОЖИВОТНА... Явно си разбира от занаята човека.... Опсссс, цената.....За това удоволствие-210лв. Ако някой има интерес може да погледне сайта на Миро: http://miro-folio.com
|
|
|
|
| Вто Май 17, 2011 10:44 pm |
|
|
|
plaskom
|
 Браво! Супер е! 
|
|
|
|
| Сря Май 18, 2011 7:31 am |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|

aboychev написа: Зравейте колеги. Някои в Бургас знаели къде затъмняват задни стъкла качествено... Време е и моя Форко да се скрие от слънцето  Ще тикажа само ако звъннеш да пием по бира и да направим една малка срещичка  ха ха ха Затъмнявал съм задно стъкло на един Мерцедес при Пешо 0888562224, работи много добре. Дори ми беше предложил безцветно фолио за предни стъкла което само спира УВ лъчите и отдалече изглежда леко огледално. С такова фолио беше затъмнил и челно стъкло и нямаше ядове с КАТ ;-) Моето возило понеже малко мутренско, и предните странични бяъха затъмнени черни, но в КАТ го звалих и излезе много лесно, явно беше много хубаво фолио. За съжаление неможах да щтракна една снимка на колата така, но изглеждаше добре. Сега се чудя и аз за това безцветно с УВ филтър, но има други неща преди негоп ;-) Забравих да кажа къде се намира. Тясната уличка между Тоха и Механото, от страната на тоха на ъгала има закусвалня в една кооперация, точно след нея има подземен гараж, доста сръмен и с ниска кола се слиза трудно с много стърже, за фори няма да има ядове ;-)
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Сря Юни 01, 2011 9:47 am |
|
|
|
manata
|
Аз си затъмних стъклата при пича от Горубляне, даже и стоповете, че ни ми харесваше как стоят на колата като затъмних стъклата. Стоповете са кристални и някак си не се връзваха на колата. За цена/качество просто няма място за коментар. Аз от 2 години се канех да ги затъмня ама с тия оферти от 80-100лв. на прозорец просто не ми се даваха. Мене ми излезе 240лв. със стоповете. Като я измия ще постна снимки. П.С. Благодаря на @plaskom, че ме насочи към този пич дето слага фолиото. 
|
|
|
|
| Пет Юни 03, 2011 10:13 pm |
|
|
|
plaskom
|
Чакаме снимките 
|
|
|
|
| Нед Юни 05, 2011 7:33 pm |
|
|
|
manata
|
Прикачени файлове:
IMG_0055.jpg [ 563.17 KiB | Прегледано 1095 пъти ]
|
|
|
|
| Вто Юни 21, 2011 10:49 am |
|
|
|
tony
|
Много добре е.....Браво... И как е като няма слънце в колата???? На колко процента ги заръмни? Поздравления и за задните светлини....  На предните стъкла сложи ли, защото аз сложих и вече не ми изгаря лявата ръка.... 
|
|
Последна промяна tony на Вто Юни 21, 2011 10:55 am, променена общо 1 път
|
|
| Вто Юни 21, 2011 10:53 am |
|
|
|
manata
|
aboychev написа: Много добре е.....Браво... И как е като няма слънце в колата???? На колко процента ги заръмни? Поздравления и за заните светлини....  На 80% ама може би трябваше на 90% ама и така се усеща промяната на температурата в купето. На предните не съм слагал, че не ми се разправя с полицаите, може би по-натам... 
|
|
|
|
| Вто Юни 21, 2011 10:55 am |
|
|
|
tony
|
Няма значение...  Важно е да не са под 80%, защото тогава няма смисъл от фолио.... Фолиото спира до 99.9% от вредните UV-лъчи...Аз затъмних на 95%, и в тези жеги съм мнооооого доволен... На предните сложих 35%, и все едно че нямам фолио.....  П.П. Проблем с полицията съм нямал, но от колегата Yco разбрах за Чл. 105 от Правилника за движение...Разпечатал съм този лист и само да се заядат ще им го покажа (освен ако го нямат Правилника) и да обсъдим.... 
|
|
|
|
| Вто Юни 21, 2011 11:00 am |
|
|
|
manata
|
Май ще взема и аз да сложа на предните около 30%, сега гледах снимките на колата ти и не се набива на очи да има фолио. Друг е въпроса дали си струва инвестицията и дали ще имам полза.  А дето си питал как е като няма слънце - нямам проблеми нито вечер, нито като е облачно. Всичко си се вижда, само на стоповете ми се позагуби светлината за задната скорост пък почти всеки ден се прибирам по тъмно и е малко кофти. Иначе питах много приятели като карат зад мен през деня и вечер как ми се виждат стоповете, мигачи....викат нормално 
|
|
|
|
| Вто Юни 21, 2011 11:02 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
aboychev написа: Няма значение...  Важно е да не са под 80%, защото тогава няма смисъл от фолио.... Фолиото спира до 99.9% от вредните UV-лъчи...Аз затъмних на 95%, и в тези жеги съм мнооооого доволен... На предните сложих 35%, и все едно че нямам фолио.....  П.П. Проблем с полицията съм нямал, но от колегата Yco разбрах за Чл. 105 от Правилника за движение...Разпечатал съм този лист и само да се заядат ще им го покажа (освен ако го нямат Правилника) и да обсъдим....  Аз имам 0% затъмняване на предните и 99.9% спиране на UV. Определено се усеща разлика спрямо преди това. На теб какво фолио ти сложиха все пак - 3М ли?
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Вто Юни 21, 2011 11:49 pm |
|
|
|
bulaki
Регистриран на: Вто Май 10, 2011 7:22 pm Постове: 19 Местоположение: Sofia Рейтинг: 15
|
Фолиото на колегата manata е Sun-Tek , а такъв филм с 0% затъмнение и 99,9%УВ защита няма 
_________________ http://www.bulfolio.com
|
|
|
|
| Пет Юни 24, 2011 7:02 pm |
|
|
|
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225     
|
Колеги дайте някой от Пловдив да слага фолио? Взел съм си лумар ама тук в Смолян само баровци пари не им трябват  Такова увъртане няма все едно му казвам да го сложи и да ми даде 50 кинта 
_________________"ladies and gentlemen the wing is back  "
|
|
|
|
| Чет Окт 20, 2011 2:32 pm |
|
|
|
Vanyo
Регистриран на: Вто Дек 01, 2009 3:58 pm Постове: 166 Местоположение: Хасково, Кърджали, София
Автомобил: V7 STI, Outback 3.6
Рейтинг: 90  
|
Гледам тука ... слагате и на стъклото на багажника хммм ... Да споделя и моя кратък опит с фолио - ми какво да ви кажа - полицаите ме спряха и ми казаха, че ако не го махна ме спират от движение, а пък аз ги питам - какво тук и сега ли, а той ми вика - да естествено, ако искаш се обаждай на някой да идва да те тегли или с репатражка - и аз какво да права ... чагърт, чагърт и фолиото на вратата на багажника падна за минута - какво да се прави, късмет - такива са хасковските (хюстънските) полицаи - 
|
|
|
|
| Чет Окт 20, 2011 3:00 pm |
|
|
|
kikaha1
Регистриран на: Вто Апр 12, 2011 7:40 pm Постове: 113 Местоположение: Варна
Автомобил: Forester 2.0 MT 2001
Рейтинг: 6
|
aboychev написа: П.П. Проблем с полицията съм нямал, но от колегата Yco разбрах за Чл. 105 от Правилника за движение...Разпечатал съм този лист и само да се заядат ще им го покажа (освен ако го нямат Правилника) и да обсъдим....  Прикачени файлове:
folio.png [ 99.11 KiB | Прегледано 828 пъти ]
И аз си го имам това в жабката, за всеки случай. Не знам защо в Хасково полицията не чете Правилника за движение, или го прилагат избирателно 
_________________ Не е лесно да си жив Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн Ако има котешки рай, моето сиво коте със сигурност е там. R.I.P. Грей, липсваш ми.
|
|
|
|
| Чет Окт 20, 2011 7:01 pm |
|
|
|