той си го е написал, но никой не обърна внимание "правилната траектория" - при офроуда 10см встрани може да са разликата между минал и затънал...
тука колегата затъна, а аз минах без проблем, дори се връщах 2 пъти и спирах до него:
другият важен фактор са гумите... с нови зимни е едно, със стари или с летни - съвсем друго... Масово собствениците на СУВове си казват за какво са ми зимни - нали съм 4х4 няма проблем..
сега с тези съм в пъти по-добре отколкото миналата зима с чисто новите GoodYaer Wrangler All Season
Аз до сега не съм виждал "правилен" тест на сняг. Да е с еднакви модел и марка гуми, по едно и също трасе, ако щете ширината на гумите да се определи на база тегло на см2. И тогава ще се види коя система е по добра.
говорите пълни глупости, томно като децата в детската градина спрягате някакви работи кой от къде чул .... торсен била само в Ауди, глупости .... а в Субару го няма ама хич и Халдекса и Торсена са си добри и доказани имат плюсове и минуси, Нивата си е Нива куче, железо и т.н.
а относно конкретния клип с конкретния Туарег не е ясно каква модификация е защото има разлики между R5 и V10 и съм на 100% че пича не е изключил ESPто а и в духа на темата на Кадито километража е до 260
Именно в цитатите се вижда, че никой никъде не е споменал изрично, че и никой друг не ползва Торсен и Халдекс. Като говорим за круши обикновено не говорим и за портокали. В случая се обсъжда представител на Volkswagen AG
_________________ All-Wheel-Drive
Пет Яну 25, 2013 8:47 pm
Anton Yankov
Регистриран на: Чет Ное 10, 2011 12:21 pm Постове: 463 Местоположение: Burgas/Smolian
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
другият важен фактор са гумите... с нови зимни е едно, със стари или с летни - съвсем друго... Масово собствениците на СУВове си казват за какво са ми зимни - нали съм 4х4 няма проблем..
сега с тези съм в пъти по-добре отколкото миналата зима с чисто новите GoodYaer Wrangler All Season
Колега това Йокохама Геоландер ли са,и какви ти са отзивите за тях в дълбок сняг.
Yokohama Geolander са да... Какви да са отзивите - не съм виждал друга зимна гума с толкова агресивни блокчета отстрани... По-добри за дълбок сняг са GoodYear Duratrac, но те са друг клас (офроуд)... Моите са си шосейни гуми за СУВ...
Само за дълбок сняг стават и гумите за кал, но с тях на утъпкано става... мяу!!!
На сухо обаче са шумнички - особено към 50-60кмч
Съб Яну 26, 2013 10:45 am
Anton Yankov
Регистриран на: Чет Ное 10, 2011 12:21 pm Постове: 463 Местоположение: Burgas/Smolian
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
Аз карах такива на предната си кола Витарка къса база ама така и не можах да ги усетя,то и с други не съм я карал де.Та ми беше интересно да чуя и друго мнение за този модел.Мерси колега за отделеното време.
Съб Яну 26, 2013 7:30 pm
simbat
Тедо да не си решил Субару да купуваш,че се въртиш тука ?
мисля да се пробвам, че ми се кара нещо дето не е джип, а пък да може да тегли лодка и да е автомат...
В момента е доста досадно - жената кара витарата, аз - пасата... Ако ходя на по-криво място, сменяме колите... Иначе на хубаво място и с пасатора става...
Нед Яну 27, 2013 10:04 am
simbat
Тедо,твоя риб е бая тежък и пасата дизел за теглене е по-добре като тръгнеш за Гръцко . Ама идва нисък .Аз съм А4 в Бг като ходя за риба опира . На Камчия ми се разказа играта миналото лято.При нас във Варна стандартната конфигурация за теглене на лодка е Аутбек 2.5 на газ . Работна кола ,нептенциозна . Добре понася газифициране за разлика от 3.0 . Ако ще взимаш нещо пиши на лични - имам някои идеи - има много хубав аутбек 3.6 при нас
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl