Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5  >
 Субару България - ново начало 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 5905
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Билборд видях някъде..сменящ се за секунди...

Пет Ное 07, 2014 9:16 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Киа предлагат разни лизингови схеми, реклама яко, ама за Субару нещо не им се дават пари...

Пон Ное 10, 2014 10:54 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 346
Автомобил: Legacy 2,0R Activ, 2006
Рейтинг: 171
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Я, прочети това viewtopic.php?p=213886#p213886 !!!
И пари да ми дават, не бих си купил или взел на лизинг Субару в България! Трябва да си голям мазохист и прахосник! Такава гавра с клиената, просто не е истина....... :-~

Вто Ное 11, 2014 12:16 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
БТВ около Балканстар нещо са мътни водите. Салоните им са странно празни и се говори за фалит. Един познат чака 3 месеца части за МЛ.

Вто Дек 09, 2014 10:09 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Отговори с цитат
bubaru написа:
БТВ около Балканстар нещо са мътни водите. Салоните им са странно празни и се говори за фалит. Един познат чака 3 месеца части за МЛ.

Преди 6 месеца се чу за фалит, явно наистина ще сгъват цирка

Вто Дек 09, 2014 10:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Отговори с цитат
Други са причините за това състояние там. Друг им е случая.

Вто Дек 09, 2014 11:28 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 394
Автомобил: STI
Рейтинг: 300
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А за Варна нещо чува ли се ?

Вто Дек 09, 2014 1:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Tisho09 написа:

Пламен си направи сервиз и Миро е при него. Демек стария добър състав на ново място. Иначе относно дилърството....май заспиват нещата.

Вто Дек 09, 2014 11:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 110
Автомобил: Subaru Forester 2.0D
Телефон: 0888238905
Рейтинг: 46
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Напротив, не всички са заспали, има и доста будни хорица, ще има изненади.

Сря Дек 10, 2014 6:08 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bubaru написа:
Tisho09 написа:

Пламен си направи сервиз и Миро е при него. Демек стария добър състав на ново място. Иначе относно дилърството....май заспиват нещата.

Значи Миро не е до хлебозавода ?

Сря Дек 10, 2014 8:53 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Миро при Пламен е друг Миро. :D
Миро в хлебозавода си е там и там ще си седи.

Пламен - приемчика в Субару Варна - направи сервиз с един от майсторите при него. И той се казва Миро.
Телефона на Пламен е 0887356878.
Срвизът се намира зад Метро - като се кара посока Аксаково по Цар Освободител, веднага след Лукойл до Метро има една отбивка за сградата на Конструмат (вижда се от булеварда). Там след Конструмат е сервиза.

Мисля, че модовете трябва да махнат Субару Варна от тремата със сервизи и да добавят Субару Сервиз Боксер Карс.

Сря Дек 10, 2014 9:09 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
deadman написа:

Пламен - приемчика в Субару Варна - направи сервиз с един от майсторите при него. И той се казва Миро.
Срвизът се намира зад Метро - като се кара посока Аксаково по Цар Освободител, веднага след Лукойл до Метро има една отбивка за сградата на Конструмат (вижда се от булеварда). Там след Конструмат е сервиза.

Мисля, че модовете трябва да махнат Субару Варна от тремата със сервизи и да добавят Субару Сервиз Боксер Карс.

Тя голяма схема стана :D . Ще чакаме мнения за новия сервиз и дано е надежден :)

Сря Дек 10, 2014 11:44 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
http://www.submotorsbg.com

Пон Яну 12, 2015 7:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
deadman написа:

Точно... ето тук инфо за двата сервиза:
http://subarucenterbg.com/bg/subaru-ser ... varna.html

Пон Яну 12, 2015 9:48 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 891
Автомобил: Outback '23 / 2.5 EU
Рейтинг: 383
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
няма голямо движение по новия сайт.
нито във Facebook страничката им
https://www.facebook.com/pages/Subaru-Motors-Ltd

не, че съм очаквал нещо де :)

Сря Яну 28, 2015 10:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 66
Автомобил: Forester '09 SH5 2.0X AT LPG
Телефон: 0877797030
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте фенове на Subaru :hello: ,

някой да има случайно представа дали този официален представител, който ползва за официален сайт брошурка стил "Мото Пфое от '90те" има сервиз и може да извърши в него преглед на кола и евентуално да издаде някакъв официален документ какво е установил прегледа?

Имам огромното желание да закупя Forester 2009 2.0X Automatic с газ и се чудя къде да го закарам на преглед. От няколко часа чета из форума всякакви теми свързани със сервизиране и представителство и ако правилно съм разбрал би трябвало в SUBARULAND Ltd например също да могат да извършат прегледа, но се чудя ако някой все пак има опит с новия стар представител и по-конкретно с неговия сервиз.

Поздрави

Нед Фев 08, 2015 1:39 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Ето в тази тема има изброени сервизи в София :
viewtopic.php?f=10&t=13776

Нед Фев 08, 2015 12:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Tisho09 написа:
Ето в тази тема има изброени сервизи в София :
viewtopic.php?f=10&t=13776

Благодаря, честно казано бях ги разгледал вече сервизите, но ми беше интересно дали така наречения официален представител извършва услугата. Утре ще им звънна по телефона или ще мина на място, че ми е много любопитно, но явно не трябва да имам големи очаквания, съдейки по не малко изписаните теми свързани с тях и състоянието на официалния им "сайт". Ще пиша какъв е резултата.

Нед Фев 08, 2015 8:50 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 891
Автомобил: Outback '23 / 2.5 EU
Рейтинг: 383
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ganev79 написа:
Благодаря, честно казано бях ги разгледал вече сервизите, но ми беше интересно дали така наречения официален представител извършва услугата. Утре ще им звънна по телефона или ще мина на място, че ми е много любопитно, но явно не трябва да имам големи очаквания, съдейки по не малко изписаните теми свързани с тях и състоянието на официалния им "сайт". Ще пиша какъв е резултата.

няма никакъв смисъл да се занимаваш с тях, тъй като (доказано) няма да получиш много за парите си. Няма да те върнат или нещо де.
Иди при Любо или някой друг от посочените сервизи, те не случайно са изброени в горната тема...

Пон Фев 09, 2015 2:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
В сервиза предлагат услугата диагностика и преглед на ходова част за 110 лв., като ако бъдат открити някакви грешки те могат да бъдат принтирани. Разбрах, че не се ползват с уважението на форума, но все пак да споделя информацията която получих днес.

Относно странният им сайт, мениджърът продажби – Никола Динов ми обясни, че водят съдебен спор с предишния официален представител за http://www.subaru.bg и за това ползват тази препратка.

Когато купувах сегашната си кола не отидох при официален представител а при „приятел“ със 20 годишна практика и на монтьор и на търговец, който закачи лаптопа и гледа ли гледа и каза купувай и не ми се разправя в какъв филм се вкарах и не мога да си простя, че не отидох в някой от официалните, не че имам гаранция, че там щяха да хванат измамата или пък щяха да носят някаква отговорност след това, но съмнението си остана. Колега си взе скоро Hyundai ix35 и в официалния сервиз го хванаха, че има свалени 100 000км. по някакъв датчик, който записвал периодичното изгаряне на някакви дизел боклуци, ако правилно съм разбрал, та въпросният датчик издал по-високите километри.
Явно относно Субару трябва да свикна, че сигурните сервизи са тези изброените, а не официалния.

Поздрави
 10

Пон Фев 09, 2015 8:11 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4, 5  >