Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Механик за оглед в Монтана 
Автор Съобщение

Постове: 8
Автомобил: Impreza 1.6i
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, от известно време търся механик, но все не успявам да намеря някой. Идеята е някой, който да може да инспектира Импреза на място преди закупуване. Проблема е че двечките, които съм харесал се намират в Монтана (аз съм от София). Ако някой познава някой склонен срещу дадена сума да си изгуби почти ден в инспектиране ще съм му благодарен. Мерси

Съб Сеп 27, 2014 4:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
viewtopic.php?f=1&t=15245

Съб Сеп 27, 2014 5:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 97
Автомобил: Outback B15-3.6R 2018г.
Телефон: 0885284389
Рейтинг: 123
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Seeker написа:
Здравейте, от известно време търся механик, но все не успявам да намеря някой. Идеята е някой, който да може да инспектира Импреза на място преди закупуване. Проблема е че двечките, които съм харесал се намират в Монтана (аз съм от София). Ако някой познава някой склонен срещу дадена сума да си изгуби почти ден в инспектиране ще съм му благодарен. Мерси

0885284389 - звънни ми, ако още търсиш механик, който е в час със Субару в Монтана! Мога да те свържа с такъв.

Нед Сеп 28, 2014 11:31 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема