Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Какво прави Субару 
Автор Съобщение

Постове: 150
Автомобил: Legacy 1.8 GL 1993
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
http://wikimapia.org/#lat=42.6351151&lo ... =0&m=a&v=2

Колеги,не ви се хваля,ама ето какво може Субару , това е мотокрос писта в Бучино(До Перник) . Линка от горе съм я снимал.Еми ко да ви кажа - тя е покорена от мотори,атв-та и едно субару.Нямаше недостъпен наклон,нямаше оране на пръстта.Беше голяма емоция,е на два пъти ми излиза пушек от двигателя,но това е риска на професията.Ако огледате региона,също там из гората минах ,абе навсякъде.
Ей това е кола,освен на път,да можеш и навсякъде да я караш.
А ако гледате гората до езерото(над пистата)От там от долния край на гората влезнах,минах през двете гори и излезнах в Люлин(това селото).Е изведнъж излезнах на язовира и за малко да цопна в него,но намерихме верния път.
Бяхме трима души.После се качихме няд селото в планината и се любувахме на гледка(чак Рила се виждаше в далечината)
Абе дори са ни колите :twisted:

Предлагам тук да разказвате и ако може показвате какво ни могат машините.(Ако има такава тема вечи моля да ме извините и да изтриете тази)

Пон Авг 11, 2008 7:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема