Някой знае ли от къде мога да си намеря стойка,която се хваща за капачката на резервоара,та да си стои там този преходник. Или да се мятам и да си гъна? Имаше мнения из темите за газово,но не се сещам къде. Ако някой може да намери и да донесе на Дряново
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
И аз търсих доста и накрая си направих. Използвах едномилиметрова алуминиева ламарина, че се работи по-лесно с нея, и нещата се получиха доста добре - на Дряново ще я видиш на живо. Схемичката е за Forester SG, но с малко преправяне става и за Forester SF (пробвано), предполагам и за аутбек ще е нещо подобно.
След известно чудене и загуба на един преходник се набутах и си копирах една стойка правена в Италия. Намерих си неръждавейка и с помощта на колегите от Субару-Варна за около 2 часа си изработих това. Сега ще приложа само сканирано копие,което точно пасва в размер А4 и направо може да се реже,а за всеки случай съм написал и 2та размера.Снимки ще пусна скоро на готовото изделие. 158мм/74мм.Отворите ги направете според отворите в капачката на резервоара и дебелината на преходника.Това е за Легаси/Аутбек 2004/2009 и се монтира по диагонал.На капака има отвори фабрично.Аз съм мнооого доволен как стана.Сгъва се през чертата на 90 градуса.
Капака затваря ли се със зареждачката сложена така?
Не колега така си карам с отворен капак обаче кеф,че не му търся място по жабките. Дотук с веселбата.Затваря се.Шаблона го свалих от оригинално Италиянско.Режи с ножица по размера и гаССССС
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic