Бях се навил да си продам и бартеросам Легасито 2.5АТ (седан) за нещо по високо форестър или аутбек ,тъй като за мен другите марки автомобили са просто коли ,обаче пазара е пренаситен и поради куп други фактори си я карам ,после ми влезе мухата да гледам компромисни псевдо джипки ланд роувър,киа, дайхатсу .АМА Уви сърцето си знае Субаруто си е субару даже на моменти ми става гадно като мисля за другите коли един вид богохулствам спрямо верния ми боец!!!! И не мога да се разделя с моя любим транспортен приятел .Сега реших да я повдигна малко и искам да попитам знаещите и можещите как да стане това с подложки,или по големи гуми или нещо за което не се сещам в момента .Темата е отворена за всякакви мнения
Да имаше една тема тук някъде.Преди няколко седмици видях едно повдигнато легаси в двора на един строителен магазин във Варна-"Господинов" май се казваше магазинът.Зелено втора генерация.Че ако колегата чете форума може да сподели опит.Много добре седеше Легасито.Обаче е от по-старата генерация от твоето.А моето е точно като неговото,но тогава нямах време да го заговоря.Поздрави!