Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
Вечната борба с корозията
| Автор |
Съобщение |
|
up-side-down
Регистриран на: Нед Фев 11, 2018 12:58 pm Постове: 27 Местоположение: София, Младост
Автомобил: forester 2.0 XT 2003
Телефон: 0897370523
Рейтинг: 45 
|
Прикачени файлове:
945CB465-15FE-4C91-8FD6-6A047A65BACA.jpeg [ 4.15 MiB | Прегледано 5343 пъти ]
Здравейте колеги. Някой кърпил ли е бомбета на задни амортесьори? Търся съвети и тенекеджия за София.Предварително благодаря!
|
|
|
|
| Пон Мар 13, 2023 9:36 am |
|
|
|
valqk
|
Форестър SF,SG , Лгеаси Б10, Б11 си гният там... моето го къпри един при който не бих те пратил, защото след него кърпих пак... за съжаление не знам кой би ти го направил както трябва... аз нямам време и имам да кърпя същото на другото Легаси Може да пробваш Емо от Волуяк (потърси в гугъл за контакт) дали би се хванал, но сигурно ще ти откаже (дали с цена, дали директно). Трудоемко е, а той си знае цената... Ако ти вземат под 1-1.5к по Софийско(само за кърпене!)... най-вероятно ще го претупат. Разбира се, може и да има евтини и кадърни, които ще се постараят и за по-малко - дано! Но да го имаш в предвид. Ако намериш някой, го карай да ти праща снимки на всеки един етап! За да няма скрито-покрито. и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва правилна обработка, защото иначе ще държи 1-2 години и после същото почва и ще изкара 4-5г макс преди да станат дупки.  Успех! За съжаление по-добър вариант ти е да си търсиш друга кола и да караш тази още 3-4г така, докато ти влязат амовете в купето...
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Вто Мар 14, 2023 3:07 am |
|
|
|
up-side-down
Регистриран на: Нед Фев 11, 2018 12:58 pm Постове: 27 Местоположение: София, Младост
Автомобил: forester 2.0 XT 2003
Телефон: 0897370523
Рейтинг: 45 
|
|
Намерих човек. Показах му снимка само на ръждата,усмихна се и каза "това субару ли е" Говорихме си, гледаше ме доста изпитателно... На края каза " Добре, ще ти направя колата. Ще отнеме две седмици, ще струва толкова.Давам гаранция и ще си вземеш колата чиста " Ще му я закарам, ще споделя резултата
|
|
|
|
| Пет Мар 17, 2023 6:03 pm |
|
|
|
valqk
|
up-side-down написа: Намерих човек. Показах му снимка само на ръждата,усмихна се и каза "това субару ли е" Говорихме си, гледаше ме доста изпитателно... На края каза " Добре, ще ти направя колата. Ще отнеме две седмици, ще струва толкова.Давам гаранция и ще си вземеш колата чиста " Ще му я закарам, ще споделя резултата Браво! Звучи супер! Сега го питай и каква гаранция дава  Да си знаеш. Защото обикновено е франция. Ако не подпише документ, изрично описан какво значи и включва гаранцията - забрави за гаранция Стискам палци да я направи добре, че и за 2 седмици! Пък и ако се е съгласил да ти праща снимки на всяка стъпка - ехеее! Ще трябва да споделиш!
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Съб Мар 18, 2023 4:18 am |
|
|
|
Alxx
|
Тенекеджията в Сърбия, когото съм споменавал тук неведнъж ми смени двата калника, двата подкалника(металната част  ), закърпи пода на две места, единия праг и двете бомбета на Импреза-та за шест дни. На седмия боядисвахме. Трудно се навива да прави ръжди, ама го може. Който не го е шубе да си остави колата там - да пита, давам контакт. Близо е, на няма 10км от границата.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Съб Мар 18, 2023 10:20 am |
|
|
|
iion
|
Привет на всички, Използвам темата да попитам за тенекиджия в София и околията, който да може да поправя структурни проблеми - около и по носещата конструкция на автомобила (кошове, бомбета, прагове, под и подобни). Друго, което вече от опит бих добавил е - който даде информация по възможност да е скорошна. Аз имах хора и съм правил успешно неща при тях, които обаче с времето или се демотивираха или и аз не знам какво, но както се вижда им търся алтернатива. Поздрави 
_________________ Подозирам, че всичко е нарочно...
|
|
|
|
| Сря Юли 31, 2024 10:04 pm |
|
|
|
Vmax
|
iion написа: Привет на всички, Използвам темата да попитам за тенекиджия в София и околията, който да може да поправя структурни проблеми - около и по носещата конструкция на автомобила (кошове, бомбета, прагове, под и подобни). Друго, което вече от опит бих добавил е - който даде информация по възможност да е скорошна. Аз имах хора и съм правил успешно неща при тях, които обаче с времето или се демотивираха или и аз не знам какво, но както се вижда им търся алтернатива. Поздрави  Любо Люлин
|
|
|
|
| Сря Юли 31, 2024 11:10 pm |
|
|
|
shamz
Автомобил: Subaru Forester
Рейтинг: 0
|
Alxx написа: Тенекеджията в Сърбия, когото съм споменавал тук неведнъж ми смени двата калника, двата подкалника(металната част  ), закърпи пода на две места, единия праг и двете бомбета на Импреза-та за шест дни. На седмия боядисвахме. Трудно се навива да прави ръжди, ама го може. Който не го е шубе да си остави колата там - да пита, давам контакт. Близо е, на няма 10км от границата. Здрасти, имаш ли контакт на съответния тенекеджия/бояджия. Орентировъчно колко пари ти взе за цялата работа.
|
|
|
|
| Вто Авг 19, 2025 6:25 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|