Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Помогнете диагностика на ГИ с компютър SEC? 
Автор Съобщение

Постове: 10
Автомобил: Legacy III SW 2.5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет колеги,
имам проблем на Легаситу 99-та с ГИ и уредба Заволи, имам някъв съмнителен компютър SEC, мисля че е полски и не мога да открия кой да ми направи диагностика!? Проблема е, че ми дава разход 20/100 градско, което според доста хора не е нормално :D , а за да установя какво да се оправя всички ми искат първо диагностика на компа, някои с идеи за готини газаджий, които биха ми помогнали? Мерси предварително.
btw. не открих нищо в нета за тази конфигурация SEC и Zavoli

Сря Дек 17, 2014 10:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Постове: 1100
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Vladzen написа:
Привет колеги,
имам проблем на Легаситу 99-та с ГИ и уредба Заволи, имам някъв съмнителен компютър SEC, мисля че е полски и не мога да открия кой да ми направи диагностика!? Проблема е, че ми дава разход 20/100 градско, което според доста хора не е нормално :D , а за да установя какво да се оправя всички ми искат първо диагностика на компа, някои с идеи за готини газаджий, които биха ми помогнали? Мерси предварително.
btw. не открих нищо в нета за тази конфигурация SEC и Zavoli

Няма и да откриеш,SEC ти е управлението, а само изпарителят ти е Заволи. Сега видях,че софта е фрий,а кабела е като на Тамона-та,тъй че,сега остава да намериш и готин газаджия,но Аз не съм от тях :D

Сря Дек 17, 2014 11:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема