Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Предстоящ избор на Субару - Импреса или Легаси 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 12
Автомобил: Outback 2.5 MT 2004
Рейтинг: 0
Нов фен
Здравейте, след 2 годишни обещания ми се налага да взема нов автомобил за съпругата ми. Прегледах автомобилните сайтове и се спрях на няколко автомобила.:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8queql
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8queql
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8qvdyy
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8qvdyy
Но тогава започна дилемата, дали да е Импреса, или Легаси. Разбира се, че по-малката кола ще е по-удобна за една жена, но лично на мен Легасито ми харесва повече. А и често се налага да пътуваме Перник-Варна. Няколко познати ме предупредиха Импреса да е 2 литра или по-голяма. Дали 2 литровия двигател, не идва ли слаб за Легасито? Ако може, да споделите вашите наблюдения за двата автомобила. Като цяло колата ще се кара между 30-40К километра на година. Отделно че имаме вила над Банкя (Дивотинския манастир, предполагам че Софиянците знаят къде е) и се опасявам че Легасито е дълго.

Благодаря предварително за мненията, и се надявам скоро да пусна снимки с новата придобивка.

Вто Фев 03, 2015 5:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 269
Автомобил: Subaru Impreza 2001 Bugey WRX wagon
Рейтинг: 145
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Като цяло лично предпочитание е дали ще вземеш Impreza или Legacy също така от характеристиките извадено:
Subaru Impreza Wagon 2005-2007 - е 4465 mm, точно колкото е седана
Subaru Legacy Sedan 2003-2006 - e 4665 mm
Subaru Legacy Wagon 2003-2006 - e 4720 mm
Разликата между 2-та вагона е 30 см....
Имай на предвид, че боксера харчи повече от другите видове двигатели, от там реши колко си склонен да харчиш за бензин/газ и от там избери двигател.

За другите подробности колегите да помагат :)

Вто Фев 03, 2015 5:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 356
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Не трябва да те притеснява ,че Легаси-то е дълго,а това,че е ниско :idea: .

Вто Фев 03, 2015 9:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 12
Автомобил: Outback 2.5 MT 2004
Рейтинг: 0
Нов фен
Ммммм да, не бях се замислил за това. В този ред на мисли, непрекъснато казвам на приятелите ми, че не съм дебел за ръста си, а съм нисък за килограмите си ама.......
Не го приемай като заяждане ;) ще се радвам да споделите повечко за двата модела. Плюсове, минуси, впечатления за различните двигатели..... всякаква информация ще ми е от полза. Никога не съм карал Субара, макар, от години да съм фен на японските автомобили.Сигурен съм, че във форума е изписано много по темата но за съжаление няма да имам време да отсея информацията. Ако някой е гледал някой от автомобилите, също ще се радвам да сподели мението си. За Пловдивската Импреса съм доста скептичен, че ще излезе нещо свястно, но може събота да се разходя да я видя.

Вто Фев 03, 2015 10:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Колега,

Има раздел с теми ( някой има ли инфо за...) за всеки един от моделите - пускаш линка на съответната кола и питаш, ако някой знае нещо ще ти отговори.
Индивидуални теми за хора, които нямат време да четат труда на други и чакат на готово не се толерират.

Успех с търсенето

ПС: ползвай търсачката

Вто Фев 03, 2015 11:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.